Motivacijski trening VIBRACIJA USPJEHA Ive Belé uskoro u Rijeci!
M

Iva Belé potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhu, ciljeve i unutarnje snage, kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore. Ona u svom Success Conceptu kombinira metodolodgiju, obrazovanje i 20-godišnje menadžersko iskustvo, omogućujući kod polaznika trenutne promjene i brzu implementaciju. Iva je prvi europski i hrvatski certificirani trener Canfield Metodologije, Trenirana je i certificirana u SAD-u osobno od Jacka Canfielda “America’s #1 Success Coach-a”. a uz to je i poslovni savjetnik uspješnih tvrtki. Iva je kreirala Success Concept pomoću kojeg možemo razviti vlastite jake strane i osvijestiti svoje talente, a bavi se temama preuzimanja odgovornosti, postavljanjem ciljeva, vodstvom te načelima uspjeha i ostalim primjerima iz prakse.

Temelj onog što se podučava na treninzima je preuzimanje aktivne uloge u svom životu, osvještavanje u kojem smjeru se želimo razvijati i djelujemo bez odustajanja, a kako to postići naučit će polaznici Ivinih treninga.

Ukoliko niste zadovoljni životom ili osjećate da ste zapeli u kolotečinu i da je ono što želite nedostižno. Želite slobodu da odaberete novi posao, prave ljude i okolnosti? Treninzi VIBRACIJA USPJEHA namijenjeni su upravo svima koji žele ostvariti svoj puni potencijal i imaju hrabrost odlučiiti kako će njihov život izgledati, a uskoro vas jedan očekuje i u Rijeci

Rijeka, 22. svibnja s početkom u 17:30 u Hotelu Bonavia probudite samopouzdanje, uskladite privatni i poslovni život, postavite ciljeve i usvojite navike super uspješnih ljudi!


No to nije sve, jer za vas sutra spremamo i jedno odlično darivanje, odnosno jednu kotizaciju za trening VIBRACIJA USPJEHA kojem možete prisustvovati ovog mjeseca u Rijeci!


Što dobivate na treningu VIBRACIJA USPJEHA?

Radnu bilježnicu Vibracija uspjeha s podsjetnikom na glavne teme u koju ćete upisati svoje ciljeve i daljnje korake. To je vaš plan za budućnost!
Knjigu VIBRACIJA USPJEHA (vrijednost 99 kn) koju poklonite sebi kao trajni priručnik ili ju darujte onima koje volite
Poklone partnera projekta (NOVEXPERT i PREMIUM GREEN)
Networking event – upoznat ćete ljude koji žele više od života i dobiti mogućnost da zajedno provodite ciljeve i budete si podrška


Kotizacija: 200 kn (u koju je uključena knjiga Vibracija uspjeha, vrijednosti 99 kn).


Više informacija potražite na: www.ivabele.com i info@ivabele.com

Facebook: https://www.facebook.com/Iva.Bele/
Instagram: ivabelesuccessconcept
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/iva-bele-coach/

Popis svih treninga:

21.2.2019. ROVINJ, 17:30–20:30h, hotel Lone
20.3.2019. VARAŽDIN, 17:30–20:30h, hotel Park Boutique
10.4.2019. SPLIT, 17:30–20:30h, hotel Park
15.5.2019. OSIJEK, 17:30–20:30h, hotel Osijek
22.5.2019. RIJEKA, 17:30–20:30h, hotel Bonavia
12.6.2019. ZAGREB, 18:00–21:00h, hotel Palace

Partneri projekta: NOVEXPERT i PREMIUM GREEN

View this post on Instagram

Rijeka, vidimo se 22.5. ❤

A post shared by Iva Belé (@ivabelesuccessconcept) on


Pripremila: Stilueta
KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci