Motion Candles je hrvatski brend svijeća. Prirodne su, a sada dolaze i u novom ruhu!
M

Ručno izrađene potpuno prirodne sojine svijeće, Motion Candles, nakon tri godine na tržištu dobile su novi izgled

Miris oduvijek ima važnu ulogu u kreiranju uspomena, ali i navika. Iako mirisne proizvode, posebno svijeće, najprije vežemo za emocije i proživljene trenutke, znate li da miris ima vrlo važnu ulogu u stvaranju budućih obrazaca ponašanja potaknutih mirisom u određenom trenutku? Sigurno vas miris citrusa podsjeća na tek pospremljeni dom ili miris netom ispečene pite povezujete s toplinom doma, bakinom kuhinjom i djetinjstvom. Baš tako su odabrani mirisi brenda Motion Candles koji stimuliraju tijelo na intenzivnije proživljavanje opuštajućih trenutaka.

Miris koji potiče na najbolju verziju sebe

Motion Candles je brend ručno izrađenih mirisnih svijeća od 100% sojinog voska. Iza njih stoji vrlo mlada Slavonka, 27-godišnja Ivana Krstić koja je svoju mirisnu avanturu pretvorila iz hobija u posao. Prije tri godine pokrenula je priču mirisnih svijeća kroz koju želi potaknuti pozitivne misli koje će se pretvoriti u vlastiti pokret ka bivanju najbolje verzije nas samih u našoj vlastitoj definiciji.

Kako je došla do ideje povezivanja motivacijskog segmenta i mirisnih svijeća, Ivana otkriva da ideja zapravo leži u znanstvenoj činjenici. Naime, miris prvenstveno aktivira amigdalu, dio u mozgu koji se povezuje s emocijama. Kada se taj dio mozga stimulira uz određene mirisne note, dolazi do dodatnog utjecaja na željene emocije. „Miris nas relaksira te tako brže potiče inspiraciju i kreativnost u nama što potiče daljnji razvoj, propitkivanje sebe i svojih želja. Upravo se tada preispitujemo jesmo li najbolja verzija sebe, jesmo li ovakvi kakvi jesmo trenutno, zadovoljni i ispunjeni“, objašnjava Ivana.

Budući da je kroz svoje poduzetničke vode Ivana sazrjela poslovno i privatno, tako je došlo vrijeme i za novo ruho Motion svijeta. „Rebranding je došao kao potreba da još više približim vrijednosti Motiona kroz poruke i ilustraciju koje će reprezentirati viziju branda.

Poruka branda je ujedinjena kroz tri poruke na proizvodima koje reflektiraju naše potrebe za samoostvarenjem, ljubavi i nježnosti prema drugima i sebi. One kažu da vjerujemo u sebe i svoje neograničene mogućnosti, da ne zaboravimo na njegovanje vlastitih trenutaka opuštanja te da je tajna uspjeha svih nas, zajednička i jednaka, u imanju i dijeljenju ljubavi. Cilj je stvoriti prepoznatljiv i iskren brand koji će privući, ali i reflektirati samosvjesnu ženu koja svaki dan živi svoj najbolji život“, kaže osnivačica brenda.

„Dijeljenjem znanja, spoznaja, emocija, razumijevanja kroz mir, radost i ljubav, najbolje što znamo i razumijemo u datom trenutku je definicija: ‘Budi najbolja verzija sebe’. Tako nesvjesno, korak po korak, ostavljamo trag iza sebe koji nema rok trajanja“, Ivana zaključuje.

Osvježenje doma mirisnim notama uz potpuno prirodne svijeće

Budući da se danas više nego ikad njeguje prirodan i zdravi način života, tako su i Motion Candles svijeće potpuno prirodne. To znači da ih mogu koristiti svi koji osjetljivije reagiraju kroz glavobolju ili nadražene nosnice na standardnije, parafinske svijeće. Sojine svijeće su također za sve koje žele duže i intenzivnije uživati u mirisnim notama budući da je njihova dugotrajnost 30 do 50% izraženija od parafina. Soja kao prirodan materijal siguran je za djecu i životinje kako ne bilježi intenzivno ispuštanje čađe u prostoriji tijekom gorenja.

U ovom inspirirajućem brendu koji ujedno i educira ljubitelje svijeća kroz radionice možete pronaći mirisne difuzore, poklon pakete i mirisne svijeće u desecima različitih mirisa poput ružmarina i eukaliptusa, pamuka, kokosa, kave te cvjetnih nota. Motion asortiman možete pronaći na web stranici motioncandles.com.   

Fotografije: Irma Vargić

Tekst: PR

Prethodni tekst – Plemenita inicijativa udruge Mogu sve i Motion Candles brenda svijeća

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci