Morali smo posjetiti zadnju večer Royal Oktoberfesta u Ludwig’s gastro pub-u!
M

Jesen u Rijeci počela je odlično! Uz odlična događanja i neke jako dobre najave, uživamo u svim onim trenucima kada spojimo posao i zadovoljstvo i dobijemo priliku predstaviti vam neke jako dobre projekte. A to je sigurno Royal Oktoberfesta, LUDWIG’S GASTRO PUB bio je mjesto odlične energije, a mi smo se na Kukuljanovo 336 uputili zadnje večeri i  shvatili da jedva čekamo i iduće izdanje poznate manifestacije!

Ovo je drugo izdanje Oktoberfesta u organizaciji Ludwig’s gastro puba, a uz litre i litre pive  servirali su se bavarski specijaliteti, sve u pravom bavarskom ozračju.

Inače, zanimljiva je priča o počecima poznate manifestacije, naime prvi Oktoberfest održao se 1810. godine, a nastao je zahvaljujući vjenčanju Ludwiga i princeze Therese od Saxe-Hildburghausen.

Ludwig’s gastro pub odiše industrijskim, vintage dizajnom, jedno je od mjesta na karti Kvarnera koje svakako morate posjetiti, ima svoju priču, svoju viziju i filozofiju, ono nešto svoje.  A više nije tajna da su nam takva mjesta posebno draga!

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci