Saznali smo kako je protekao Mom week by Mame Kvarnera
S

Majčin dan Slavi se stoljećima i vjeruje se da datira još iz vremena starog Grka. Tijekom stoljeća ta je proslava doživjela promjene različitih vrsta, ali je i danas preživjela. Svake godine krajem travnja i početkom svibnja započinjemo razmišljati o tome kako proslaviti Majčin dan, bilo da smo kćerka koja želi majci pokazati da joj je bitna u životu i zahvaliti na svemu što čini ili je činila u našem životu ili smo majka koja želi s djecom proslaviti Majčin dan.

Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo”, Rajneesh

Ovaj dan može kod mnogih izazvati lijepa sjećanja na proslavu Majčinog dana u njihovom djetinjstvu, te ih potaknuti da s djecom kreiraju neke posebne običaje ili naprave vlastite tradicije kojima bi obilježili ovaj poseban dan.

Sigurno imamo ideju da kako proslaviti Majčin dan, a uz malo našeg dijela, odlučili smo našim mama ovaj Majčin dan učiniti nezaboravnom! Ove godine odlučile smo da nećemo Majčin dan slaviti samo taj jedan dan, nego smo odlučile proslaviti ga cijeli tjedan i tako je nastao MOM WEEK.

MOM WEEK

MOM WEEK projekt trajao je tjedan dana od 02.05.-07.05., te 07.05. završio u subotu planiranim doručkom/bruncehm. Svaki dan bio je drugačiji event za mame koje smo pozvale, i koje su se same javile na našem  Instagramu @mame.kvarnera.

PONEDJELJAK

Kako i priliči ovakvom projektu, MOM WEEK započeli smo  aperativima u cijenjoj trgovini Aura u samom srcu Rijeke. Tvrtka ‘Aura proizvodi’ bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mjesta. Proizvodi ‘AurA’ na tržištu su prepoznati kao vrhunski brend u koji je uloženo puno rada i neizmjerno velika količina ljubavi za svaki proizvod, stoga i naš slogan potkrepljuje sve prethodno rečeno: „RUKOM UBRANO, S LJUBAVLJU PRIPREMLJENO“.

UTORAK

Kako majčin dan učiniti posebnim? S originalnom slikom napravljenom posebno za nju, a na kojoj su ona i njezino dijete. Vođenim tim uz pomoć LaVie Photo Atelier-a napravile smo uspomene za cijeli život.  Profesionalne slike još čekamo, a vama donosimo #behinethecamera slikice da vidite koliko smo uživali sa našom djecom.

SRIJEDA

Dan posvećen u potpunosti mamama i individualnim pristupom u Poliklinici 3DERM. Svi znamo kako živimo u kaotičnom i brzom vremenu, i kako nam je njega za nas vlastite same na zadnjem mjestu. Ovim danom smo htjele naglasiti ono što uvijek ponavljamo SRETNA MAMA ZNAČI I SRETNO DIJETE. Uvijek smo mi mame sebi na zadnjem mjestu jer prioriteti kao dijete, obitelj, posao nekako uvijek nadvladaju potrebu da se pobrinemo i same za sebe.

U suradnji sa Poliklinikom 3DERM od vrhunskih doktorica i vlasnica poliklinike Prof.dr.sc. Ines Brajac, prof.dr.sc. Marija Kaštelan, prof.dr.sc. Larisa Prpić Massari, dobile smo individualni pristup i  savjetovanje na koji način možemo povratiti njegu same kože. Doktorice su nas toliko fascinirale svojim radom i pristupom te njegovanim izgledom njih samih, da se svakako uskoro vraćamo, a onda ćemo vam i pokazati tretmane za koje smo se odlučile.

ČETVRTAK

Da ljepota i sreća na dolazi samo nekim kratkoročnim stimulansima, odlučile smo se pobrinuti i za naše unutarnje JA i suočiti se sa najtežim izazovima s kojim se sve mame susreću, a to je sa aktivnom fizičkom aktivnošću.  Kako vježbati i prvenstveno disati pokazala nam je treningom na plaži u Kostreni trenerica Ivona koja je i sama majka, a koja konstanto ulaže u svoje znanje da ga prenese što većem broju žena.

Nakon održanog treninga, uputile smo se u Quorum Garden Kostrena ,koji nas uvijek prati u našim projektima, gdje su nas dočekale cure iz Medis-a i napravile nam prezentaciju o njihovom cijenjenom proizvodu Merz Spezial koji je nama mama posebno drag zbog svih benefita koji nam pruža. Uz čašu zdravog soka koji nam je osigurala Turistička zajednica Kostrena te uz zdrave snack pločice SuperHeraw nastavile smo svoje druženje uz razmjenu iskustva oko majčinstva i daljnjih planova.

PETAK

Dan namijenjen za najslađe shopping iskustvo mame i kćeri. U suradnji sa čuvenom zlatarnicom Prahir Fine Jewellery mamama i njihov klincezama omogućile smo jedinstvenu uspomenu uz misao vodilju NAKIT KAO USPOMENA. Prahir Fine Jewellery se pobrinuo za prvo bušenje ušiju našim klincezama (a i neke mame su se odlučile također), a mamama je dan jedinstveni popust kako bi mogle sebi i svojim princezama izabrati nakit koji će im ostati kao vječna uspomena.

SUBOTA

Subota je bila predviđena za pikinik mama i klinaca u našem Trsatskom parku, ali je OTKAZAN ubog vremenskih uvjeta. Ovo svakako nadoknađujemo prvim narednim slobodnim vikendom.

MOM WEEK je završio i više nego savršeno, i drago nam je da smo još jednom napravili jedan istup u proslavi Majčinog dana i započeli još jednu tradiciju koju ćemo svake godine sa oduševljenjem stvarati zajedno sa našim mamama.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci