Moje lice voli Hydrafacial tretman kod dr Vivian Jurković. A ja volim i novitet – JLO booster!
M

Nekad mi se čini da je previše mene na Stilueti, nekad mi se čini da je premalo. Iza svih preporuka stojim i često ponavljam iste ljude, mjesta, brendove, a razlog tome je jedan. Jer kad je nešto dobro je dobro. I tome se vraćam.

S četrdeset godina njega lica mi je postala važnija nego prije. Imam osjećaj da bi se tragovi stresa, umora, loše prehrane nekad vidjeli malo ili se  čak uopće ne bi vidjeli. Danas taj proces je ubrzan. Zaboravim nanijeti kremu, koža je suha. Umorna sam i neispavana, lice je obješeno. Koža više ne prašta. Trudim se u skladu s novim desetljećem usvojiti nove navike, a navika koju lice voli je Hydrafacial tretman kod dr Vivian Jurković.

Zašto Hydrafacial?

Hydrafacial je jedan od najpopularnih beauty tretmana na svijetu. Često nazivan i “red carpet” tretman je ga brojne zvijezde rade kako bi im lice bilo svježe, blistavo i nahranjeno prije važnih događanja.

I ono što je istina, Hydrafacial doista djeluje! Lice nakon tremana bude “puno”, zdravo, svježe i u ovim godinama samim time pomlađeno!

Dr Vivian Jurković tretman izvodi sa svjetskim poznatim brendovima kozmetike i prilagođava potrebama kože. Mene svaki put veseli što tretman počinje upravo čistačem njezinog brenda Dr Vivians Estetics te završava serumom i kremom Dr Vivian Estetics brenda. Tu liniju koristim i ja u kućnoj njezi, uz poneke proizvode drugih brendova kad koža ima svoje neke potrebe.

 

Novitet – JLO booster

Jedna od najpoznatijih miljenica ovog tretmana je popularna glumica i pjevačica JLO. Jennifer Lopez ima svoju liniju kozmetike. JLo Beauty je  pažljivo odabrana rutina njege kože tijela koja se bavi njezinim specifičnim i jedinstvenim potrebama, pružajući vidljive rezultate i beskrajno povjerenje. Slogan je Ljepota nema datum isteka, a osnivačica Jennifer Lopez ističe kako je cilj bio stvoriti luksuznu, ali pristupačnu njegu kože. Povodom ove suradnje, na službenoj stranici Hydrafacial tretmana stoji izjava Jennifer Lopez:

“Uvijek sam voljela Hydrafacial tretmane, a dodavanje mog novog JLO BEAUTY® Booster-a mojoj Hydrafacial terapiji je moje novo tajno oružje za podizanje JLO sjaja na sljedeću razinu.”

 

Po čemu je ovaj booster drugačiji? JLo vjeruje u spoj istočnjačke i zapadnjačke medicine te je u boosteru objedinila jako zanimljive sastojke o kojima dosad nismo slušali u beauty segmentu.

Više pogledajte u REELS videu koji smo napravili u suradnji s dr Vivian Jurković:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stilueta.net (@stilueta)

Moj dojam

Savršen. Hydrafacial tretmanu sam vjerna, o tome sam već i pisala. JLO booster je odličan novitet i sretna sam što je upotpunio bogatu ponudu poznate beauty adrese.

Pripremila: Marija Mažar

Fotografije: Ivor Mažar (osim naslovne – slikana s mobitela)

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci