ZTC

Najljepše na Stilueti su priče koje donosimo, kad te priče imaju dodatnu ljepotu i nose bitnu poruku, cijeli tim je posebno sretan. Ovo je upravo jedna takva priča. 5. i 6. travnja 2019. održano je  dječje modno događanje “Kids Fashion Weekend” na kojem su po prvi puta poznate modne brendove predstavila i djeca sa Down sindromom Laura Filipaj (3)i Kristijan Vuković(3).

ZTC
Larisa Porčić Filipaj s kćerkicom Laurom

+

Laura i Kristijan prvi su modeli u Hrvatskoj sa DS koji su predstavljali brend dječje odjeće i ovo je njihov prvi nastup na modnoj reviji. Za modnu reviju pripremila ih je agencija Fashion Team čije su se strpljive voditeljice potrudile da djeca doista uživaju i da sve prođe u najboljem redu!

Kristijan i Laura zablistali su u prekrasnim modnim kreacijama  Sweet beata i Mai by Majda te Froddo sandalicama, a za frizure pobrinulo se Učilište Profocus!

Na ponos dizajnera i svih prisutnih uspješno su prodefilirali modnom pistom i pokazali kako im je samo nebo granica. U backstageu također je bilo veselo i dinamično te su se klinci odlično snašli i uživali u pažnji i druženju s ostalom djecom i dizajnerima.

Reakcije javnosti bile su pozitivne, razdragana je publika oduševljeno aplaudirala prilikom njihovog izlaska na pistu. Iz publike su cijelo vrijeme dopirali uzvici podrške te su djeca ispraćena gromoglasnim pljeskom.

“Bilo je zaista dirljivo i svi smo na njih preponosni.”

Laura i Kristijan ponovo su nam pokazali kako ih u modnim vodama čeka svijetla budućnost, gotovo najmanji među manekenima ponosno su koračali modnom pistom ravno prema sušenju predrasuda!

Zahvaljujemo majkama koje su nam se javile s ovim divnim vijestima u želji da ih podjelimo na Stilueta, hvala vam Larisa Porčić Filipaj i Martina Vuković!


Foto: Staša Šahman

Kancelarija bar