Modni dvojac ELFS novom suradnjom šalju i važnu poruku
M

 Omiljeni domaći modni dvojac ELFS, u suradnji s domaćim obućarskim divom na tržište lansira nove tenisice sa svojim potpisom.

Vidi se izdaleka da su Damir Kedžo, Mia Dimšić i Elfsi odličan spoj! Oni su mladi, uspješni, žive i rade u Hrvatskoj. Štoviše, potiču hrvatsku proizvodnju i modu s domaćim potpisom! I dok je poznata Osječanka već koketirala s modnim angažmanima, poznatom glazbeniku ovo je bio prvi put da je spremno zakoračio u ulogu modela! 

“Bilo mi je drago kada su me pozvali jer volim se slikati! Baš je bio gušt. Pogotovo kada se slikaš u robi koju i privatno nosiš. Meni je bilo odlično iako nisam profesionalni model. Dao sam sve od sebe što se i vidjelo po grašcima znoja! Podržavam ELFSE u svakom slučaju jer rade i djeluju u Hrvatskoj, svaka čast” – poručuje Damir Kedžo. 

Uz Miu, još je jedna Slavonka ukrala pažnju na ovom modnom druženju. Kujica Jack Russell terijera Gigi rođena u Slavonskom brodu nova je Kedžina miljenica! Pa se tako i za nju vrlo brzo pronašlo mjesta u ovoj kampanji!

 
“Kad su mi rekli dovedi psa, nisam znao kako će se snaći, ali odlično se uklopila! ” – s osmijehom na licu zaključuje riječki glazbenik. 

Tko će biti zaštitna lica ove kampanje, Aleksandar i Ivan nisu dvojili ni sekunde! S Damirom i Miom, kako se popularno kaže, skužili su se na prvu! A ljubav je obostrana!

“S Alexom i Ivanom surađujem već nekoliko godina, oni su mi među prvim dizajnerima koji su mi pružili ruku i rekli : Tu smo kad god što trebaš! I kada dođem k njima u trgovinu, kao da sam kod kuće. Bila sam i na nekoliko njihovih revija tako da su oni definitivno moji najbolji prijatelji u svijetu mode!” – navodi Mia!
ELFS su sada su otišli korak dalje i udružili snage s Borovom, slavonskim obućarskim divom.

“Nama je bitno da dajemo posao našim ljudima i da cijela priča ostane u našem krugu. Da potičemo domaću proizvodnju, pogotovo jer je jako teško opstati u tekstilnoj indusitriji. Svi pričaju o tradicionalnim muškim zanimanjima poput brodogradnje, a ne znaju u kakvim se problemima nalazi obućarska i tekstilna industrija. Taj dio koji se možda više veže uz žene. Takve tvornice propadaju iz dana u dan i zato smo sretni jer donosimo posao u domaće tvornice. Kada ostanemo bez toga, žalit ćemo za svime ovime!” – rekao je Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a.

Samim predstavljanjem,  ELFS tenisice postale su predmet obožavanja i stekle veliki broj poklonika koji s nestrpljenjem čekaju ove modele. A oni stižu u četri unisex kombinacije napravljeni od potpuno prirodnih materijala! Novu kolekciju ELFS tenisica potražite u ELFS  dućanima u: Zagrebu, Splitu i Rijeci te na ELFS web shopu!

Fotografie: John Pavlish
Modeli: Mia Dimšić, Damir Kedžo i Gigi
Styling: Iva Gradišer
Make up: Iva Berišić
Frizura: Marko Constantini

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci