Modni brend Duchess snimio kampanju u Veneciji kao najavu revije u Zagrebu
M

Idealnu prilku da stvore kultne fotografije iz bajkovite Venezije i snime kampanju na novom luksuznom katamaranu Lagoonu 50  koji je bio jedan od najtraktivnijih modela brodova na sajmu nautike SALONE NAUTICO VENEZIA 2021 prvom koji se održao ove, po svemu drugačije  godine iskoristili su iz brenda Duchess.

Zahvaljujući činjenici da je vlasnica bredna Snježana Mehun ujedno PR austrijske tvrtke Master yachting olakašalo im je organizaciju i nemoguće je postalo moguće. Fotografije koje su nastale ispred ove povijesne kulise nadmašile su sva očekivanja organizatora, stotinama godina prije ovuda su hodale neke druge modne ikone barunese i grofice i taj nevjerojatan duh grada koje je bio preteča u kulturnom, umjetničko i modnom smislu osjeća se snažno i danas.

Savršen ljetni dan ispred legendarne Pizazze San Marco bilo je sjajna podloga za kampanje novu kolekciju čije je zaštitno lice vodeća hrvatska manekenka i influenserica Elena Dizdar,  divne fotografije  poptisuje modni fotograf Zvonimira Ferina.

Atraktivnim modelima ni ovoj posebnoj prilici koja se događa jednom u životu nije odoljela ni dizajnerica koja je i sama uskočila u neke modele iz nove kolekcije za što je komentirala da je poseban izazov jer ipak su sve to revijski modeli. 

Kampanja je ujedno najava za modnu reviju koja će se održati 17.6.2021 u Zagrebu na atraktivnoj lokaciji Marulićeva trga ispred Državnog arhiva. 

“Uistinu je teško naći nove lokacije iz godine u godinu koje do sada nisu korištene za modne evente zato nam je to svake godine veliki izazov posebice nakon Fontana Zagreb, Palače Dverce, Jazz cluba, MSU, Splita, Zagrebačke spitze sa kojima smo se trudili podići visoko ljestvicu i tako opravdati očekivanja naših kupaca, klijenata, sponzora i medija. Smatramo da je modna revija kao živa forma eventa ipak jako teško zamjenjiva za online verzijama evenata jer su ljudi istinski željni stvarnog druženja, komunikacije i uspomena. Nadamo se da će te uživati na našem modnom spektaklu i u novim modelima jednako kao što smo mi uživali stvarajući novu kolekciju. Moda mora živjeti bez mode smo ipak samo prolaznici u vremenu!”  Zaključili su iz teama Duchess Snježana i Antun Tin Brišar.

Nova kolekcija je nastala u potpunosti organski. Mnogo komada iz kolekcije se može nositi na više načina. Skoro svaku haljinu ili tuniku možete prilagoditi svom obliku tijela dodavanjem remena, igrom gumbiju, ili nekog drugog modnog dodatka što je od samog početka nastanka brenda bila filozofija brenda.

Fotografije: Zvonimir Ferina

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci