Modna revija Žena uskoro u riječkom Kancelarija baru!
M

Ljeto u Rijeci počelo je užurbano! Imamo još jednu šarmantnu najavu! Uskoro će se održati događanje u sklopu ugostiteljskog objekta Kancelarija Bar u centru grada Rijeke, dana 03.07.2021.godine sa početkom u 18:00 sati.

Modna revija „Žena“ bit će sve samo ne tipična revija, a na ideju za ovaj inovativni koncept došli su već prošle godine Suzana Mužić, kreatorica brenda Lillium i Kristijan Bečeić, vlasnik Kancelarija Bar-a, no zbog pandemije njegova je realizacija morala pričekati.

Svoju sjedinjenu kreativnost ipak su uspjeli pokazati uređenjem unutrašnjosti bar-a za vrijeme lockdown-a kad su je lutke odjevene u Lillium kreacije pretvorile u pravi modni izlog.

Žena koja se osjeća dobro u svom tijelu lijepa je bez obzira na veličinu koju nosi, prigodu, stil i trendove, a upravo to želimo pokazati kroz modnu reviju koju će nositi žene različite dobi u kreacijama koje su pomno odabrane prema njihovoj osobnosti kako bi posebnost svake od njih još više došla do izražaja.

Za posjetitelje događaja u pripremi su mnoga iznenađenja, a večer će biti popraćena glazbom uživo u izvedbi riječke grupe Duo Brutalero kao i promocijom pića naših sponzora Vina Laguna te Aura rakija koja će svoje proizvode prezentirati atraktivnom pripremom hladnih napitaka iz svoje brendirane prikolice, posebno osmišljenih za ovu prigodu. Goste će zabavljati i plesna skupina RIDance, a svoje će modne komade predstaviti i Borša, Mara Li i Adriana Rajčić Design.

Promotivne cijene, dobar ritam i nasmijano osoblje dodatno će začiniti atmosferu, a naš će se organizacijski tim pobrinuti da ova večer za pamćenje prođe u odličnom raspoloženju svih prisutnih.

Događaj je već prepoznat kao osvježenje među zabavnim sadržajima, ako ste u mogućnosti dođite, podržite i uživajte u novoj riječkoj priči! 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci