Modna revija LOOK@ME donosi video prezentaciju modnih noviteta
M

Ovogodišnje izdanje bilo je prilagođeno epidemiološkim mjerama ali zanimljivo, domišljato i s puno duše. Dizajneri i gosti uživali su u video prezentaciji, a s po pet modela predstavili su se: Ingrid Rojc Design, Antonela Showroom, Iva Kuzmanović, Ivana Tomić, Laardesign, Anima M., Doris-Alique tricot, Katja Kliba, Kristina Nefat, Diva lash academy by Alnea Božić

U Vinkuranu je, 18. lipnja, predstavljeno 12. izdanje projekta Look @ me. Riječ je o tradicionalnoj modnoj manifestaciji, koja je ovoga puta održana na vinkuranskom igralištu, koje je poslužilo kao gledalište za video predstavljanje modnih kombinacija istarskih dizajnera.

Želim da moje kreacije nose pametne žene” – kazala nam je modna dizajerica svjetskih razmjera Ivana Tomić, a Kristina Nefat je svoje kreacije opisala riječima: “Moje haljine su jednobojne i minimalističke, željela sam da se istakne osobnost osobe koja je nosi.

I ostali dizajneri nisu krili oduševljenje ovim projektom, ali i zadovoljstvo jer su na ovako poseban način predstavili svoje kreacije. Važna je i činjenica da video koji je predstavljen mogu plasirati na svoje kanale.

Organizaciju događanja potpisuju Marko Mavije i Kristina Brkić. Video je snimio i uredio Alen Spionjak, a publika je doista bila oduševljena lokacijama Vižule i Kamenjaka koje su odabrane za snimanje modnih priča. Ova virtualna revija pod nazivom “La moda e` mobile” slavi slobodu, pokretljivost i praktičnost žene danas.

Odjevni predmeti od prirodnih materijala nagovještaj su potrage za unutarnjom prirodom kroz   ritam, pokret i dah. Doduše, takva je i današnja žena: uvijek u ritmu, ali sa stilom.

Tim videoprojekta čine Audio Lab (akustika), Frizerski salon Artistic (frizure) Ella Žudić, Klara Sosić i Lea Bilić (make-up), fotografkinja Ivana Tomić, te asistenti kamere Ivana Tomić i Giordano Cellich. Virtualnu reviju poduprli su Općina Medulin, Salon Artistic, Leona Flowers & Weedings, te vinarija Diković.

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci