ZTC

Adventsko razdoblje uvijek je rezervirano za nešto svečanije, elegantnije odjevne kombinacije koje s posebnim veseljem biramo za božićne večere, Silvestrovo te različita događanja u prosincu koja odišu prazničkim duhom. Kada govorimo o šljokicama često nam pred očima zaplešu kičasti, gotovo ne nosivi komadi koje je pravi izazov kombinirati na pravi način. No, još jednom uvjerili smo se da je manje više, a odabir pravog spoja materijala, boje i dizajna – presudan. Uz pomoć nekoliko savjeta, ove zime s veseljem ćete kombinirati šljokice u svoju večernje, ali i dnevne kombinacije.

Ako poželite dnevnu kombinaciju “začiniti adventskim duhom”, izaberite pulovere sa sjajnim nitima i decentnim sjajem koji neće djelovati pretjerano. Dovoljan je tek jedan odjevni predmet ili modni dodatak kako biste podignuli čitavu kombinaciju. Za večernje zabave savršene su jednobojne haljine prekrivene aplikacijama od šljokica. Kako biste izgledale chic izaberite tamnije boje poput crne, tamno plave ili sive te jednostavnije krojeve.

Za one posebno hrabre, štikle prekrivene šljokicama ili pak ombre efekt na haljini od istog materijala mogao bi biti pun pogodak! U svakome slučaju, ove sezone pokušajte se odvažiti i isprobati nešto malo drugačije, tko zna – možda se baš zaljubite u novi stil!

MANGO

STRADIVARIUS

ZARA

ZARA

ZARA

H&M

H&M

H&M

Kancelarija bar