Modna dizajnerica Mirna Posavčević predstavlja novu kolekciju GRACE
M

Modna dizajnerica Mirna Posavčević predstavila je novu kolekciju GRACE za jesen/zimu 2020 na ovogodišnjoj online reviji ZFD-a.

Ova je godina zaista posebna te je u ovo izrazito teško vrijeme pravo veselje vidjeti nadasve pozitivan duh i kreativne priče koje nas uvijek ostave bez daha. Jedna od takvih priča je i novo izdanje Zagreb Fashion Destinationa koje za ovu zimsku sezonu priprema svoje prvo ONLINE izdanje u studenom. A s njime i nova Anima M. kolekcija Mirne Posavčević.

„Svojstveno ovom zaista posebnom vremenu, odlučila sam iskoristiti ostatak visokokvalitetnih materijala iz prijašnjih kolekcija i dati im novo ruho. Stvoriti nešto novo kombinirajući siluete uz poneke modele iz prijašnjih kolekcija. Spojiti couture i casual u novu ready-to-wear kolekciju koja je namijenjena za svaku priliku, od dnevnog izlaska do poslovne večere ili odlaska u grad.“

Nova kolekcija GRACE nadasve je posebna modna priča u kojoj je kao glavna misao vodilja Anima M. slogan Be Who You Are. Tema kolekcije je unutarnja ljepota i samouvjerenost. Grace joj je i jedna od dražih pjesma Jeff Buckley-a, povjerila nam je Mirna.

Naziv kolekcije nije došao slučajno, on spaja trenutno stanje u kojem živimo gdje se vide one možda najvažnije crte karaktera svakoga od nas. A možda nam u današnje vrijeme zatrpanosti objavama i reklamama na društvenim mrežama najviše fali ljubavi prema sebi i vjere u sebe.

Mirna je koristila različite materijale i uzorke, kombinirajući umjetnu kožu i nezaboravne Anima M. modne dodatke. Osim jedinstvenih ručno-oslikanih komada, posebni detalji izrađeni su tehnikom vezenja i slaganja reljefnih tekstura koristeći pritom različite materijale.

Kako nam sam dizajnerica kaže, cilj joj je bio spojiti dvije strane brenda: couture liniju posebne izrade i casual liniju svakodnevnih modela. Jedan od najprodavanijih i najpoznatijih artikala su svakako jedinstvene ručno-oslikane majice. Raznih tematskih sadržaja, razigranih boja otkrivaju poseban slikarski stil umjetnice. Po prvi puta one su dio ovakve kolekcije gdje se jasno vide poruke koje predstavljaju  slogane brenda: Be Who You Are i Just Be You.

Možete očekivati Anima M. prepoznatljiv stil francuskog chic-a uz posebne detalje. Autorski potpis biti će dakako najviše uočljiv uz poteze mog kista koji su i u ovoj kolekciji donijeli one statement komade.“

Ručno-oslikani komadi svojstveni su Anima M. estetici te svakako čine prepoznatljivost brenda. U novoj kolekciji očekuju vas posebni novooslikani komadi koje ćete odmah zavoljeti.

 

Njene kolekcije predstavljaju vječnu eleganciju prožetu odvažnim stavom. Anima M. hrvatski je brend umjetnosti i dizajna gdje se posebno ističe važnost modne priče. Njena odjeća prati liniju slow fashion koja osim što prati zero waste iskoristivost materijala promiče prije svega kvalitetu iznad masovne proizvodnje. 

ANIMA M.

ATELIER – Dante Alighieri 8, Umag

info@anima-m.com

www.anima-m.com

Fotografije:  Zvonimir Ferina

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci