Moda na splitski način, pogledajte kolekcije predstavljene na “Sound and Fashion by Mistral beach club”
M

Proteklog vikenda mnogi Splićani i posjetitelji grada podno Marjana uživali su na jedinstvenoj modnoj reviji “Sound and Fashion by Mistral beach club” koja je sinergija mode i glazbe.

Riječ je o mističnom spoju splitskih modnih brendova:  Anovi  i No7 by Šime Kovačevića, poznatog DJ  Ivana Mastermixa jednog  od sinonima hrvatske house i underground scene, CROwd Control umjetnika te splitskih salsa plesača, a sve pod palicom Lene Alfirevic Event & Marketing menadžericom koja za sobom nosi svjetska iskustva u filmskoj i modnoj industriji.

“Nakon mog povratka u Hrvatsku, Šime i Ivona bili su moji gosti na Mistral Beach club eventu „Beat the heat“ gdje se rodila ideja da napravimo nešto zajedničko i tako je nastao „SOUND & FASHION by Mistral“, atraktivni spoj dvije umjetnosti glazbe i mode.

Biti u poziciji event&marketing menadžera za Radisson Blu, ovo je divan projekt i izazov za mene rođenu Splićanku, koja s ovim želi donijeti evente svjetske razine u rodni grad.“ -ispričala je Lena.

Modna dizajnerica Ivona Glavaš u svom prepoznatljivom romantičnom i izuzetno ženstvenom stilu predstavila je kupaće kostime i haljine pastelnih tonova koji naglašavaju žensku siluetu.

Poznato tv lice i modni dizajner Šime Kovačević predstavio svoju prvu kolekciju kupaćih kostima koji odišu proljećem, a ujedno u sebi nose doba zlatnog Hollywooda, od boja do uzoraka kojom je želio poslati poruku kako je život prekratak da bi nosili dosadnu odjeću.

Za šminku modela bila je zaslužna talijanska škola mode i dizajna Callegari.

Posjetite stranice ANOVI i No7 by Šime Kovačević. 

Prethodni tekst – ZAPLOVITE MOREM MODE DANAS U BAKRU!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci