Mladi poduzetnik Ivan Tokić na Krku će ove srijede održati zanimljivu edukaciju!
M

Ove srijede, 19. listopada, s početkom u 17:00 sati, se otvara edukativni program pod nazivom “Aktivne Otočanke – Serija Edukacija” u kinu Krk. Prvi u nizu gostiju je Ivan Tokić, mladi riječki poduzetnik s impresivnim uspjehom na društvenim mrežama.

Ivan Tokić, koji broji tek 22 godine, već se može pohvaliti s više od 700 000 pratitelja na svojim društvenim mrežama. Prvostupnik je digitalnog marketinga, a svoje vještine najviše koristi u zastupanju TikTok profila za svoje klijente.

Na ovoj iznimno korisnoj radionici, Ivan će sudionicima postavljati ključna pitanja koja će im pomoći da razviju modul za kreiranje sadržaja za vlastite poslovne, osobne ili hobi svrhe. Prije toga, sudionicima će prezentirati svoj put i iskustva na društvenim mrežama, kako bi im pomogao odabrati najbolju digitalnu platformu za njihove interese.

Cilj ove radionice je da sudionici napuste kino Krk s konkretnim koracima i planom za predstavljanje i kreiranje sadržaja na svojim budućim digitalnim kanalima. Očekuje ih izrada marketinškog briefa, plana objava, definiranje ciljane publike te sve što je potrebno za uspješno pokretanje i upravljanje društvenim mrežama ili bilo kojim digitalnim profilom.

”Pridružite nam se na ovoj inspirativnoj radionici i steknite ključne vještine za uspjeh na društvenim mrežama. Nemojte propustiti priliku da čujete iz prve ruke iskustva mladog i uspješnog poduzetnika Ivana Tokića.

Vidimo se ove srijede u 17:00 sati u kinu Krk!” priopćili su iz organizacije.

Tekst, fotografije: PR, naslovna fotografija: Ivor Mažar

Prethodni tekst – Krk je domaćin prvog Festivala turističkog i etno filma!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci