Tražite mjesto za konferenciju, poslovno okupljanje? Hotel Kaštel Motovun ima sve i našu preporuku!
T

Team building i konferencije u Boutique hotelu Kaštel Motovun super su ideja!
 
Poslovni uspjeh povezan je s povezanošću i dinamikom cijelog tima. Susreti koji objedinjuju poslovnu tematiku s razonodom idealna su prilika da se timovi povežu, motiviraju.
Stvara se osjećaj pripadnosti, a kad se, osim poslovnih rezultata i uspjeha, osmisli i kvalitetno vrijeme za zaposlenike, to je prava win win situacija.

Sve konferencijske sale hotela nalaze se u prizemlju hotela i pogodne su za održavanje seminara, sastanaka, radionica, izložbi i raznih drugih poslovnih ili kulturnih događanja.

Kao dodatak dvoranama, sva događanja također mogu biti održana na terasama hotela i u hotelskom vrtu.

Znajući da je proces planiranja još važniji od dobro opremljene infrastrukture,  tim je uvijek spreman da vam pomogne u planiranju svakog događanja – od malih sastanaka do međunarodnih konferencija. Tehnička oprema, catering, logistički detalji, hotel je u potpunosti opremljen kako bi podržao sva biznis događanja.

Dok se uspinjete na Motovun, sjetite se svog poslovnog uspona. Svaki korak truda vrijedi pogleda s vrha.

Velika je prednost i lokacija. Motovun nudi brojne doživljaje koji se mogu ukomponirati u susrete te donijeti atraktivna teambuilding iskustva! Još jedan plus je i gastronomija. Istra kao regija može se pohvaliti vrhunskom gastro i enom ponudom, a boutique hotel na vrhu Motovuna u ponudi ima okuse koji će na najljepši način zaokružiti dojam! Istra na tanjuru je neodoljiva!
Obronci Istre kao nadahnuće, uspon na Motovun kao inspiracija za poslovni uspon, opremeljene sale, spa, wellness vrt, istarska gastronomija.
Opustite se i prepustite se, naša preporuka ide u smjeru tima koji nam je u nekoliko navrata pokazao da zna spojiti profesionalnost s toplim ljudskim dodirom. Nama je to idealna kombinacija i zato ova preporuka ide u smjeru Boutique hotela Kaštel Motovun. Najbolje mjesto za najbolju poslovnu motivaciju!
Kontakt: 052 681 607 / info@hotel-kastel-motovun.hr
Fotografije: Ivor Mažar
KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci