Mjesta koja su vas najviše oduševila u 2018. godini!
M

Ispunjeni, sretni i zadovoljni ušli smo u Novu 2019. godinu, s puno pozitivnih i inspirativnih priča, događanja i mjesta koje smo posjetili. I tako prisjećajući se lijepih trenutaka koje smo doživjeli odlučili smo i s vama podijeliti neke od najčitanijih članaka prošle godine. Već smo vam predstavili događanja o kojima ste najviše čitali i priče koje su vas najviše inspirirale, a sada su na redu mjesta koja su vas oduševila. Donosimo ih u nastavku, a priče koje navodimo nisu poredane po važnosti, ostanite s nama.

Kavana Grad savršeno novo mjesto u Rijeci!

Rijeka je postala bogatija za jedno odlično mjesto! Na adresi Riva Boduli 7b smjestila se kavana&bar Grad i u kratko vrijeme prvo privukla pažnju, a zatim i osvojila povjerenje Riječana i Riječanki! Ambijent ovog mjesta osvaja pri prvom dolasku, vrhunski uređeno, decentno, ugodno, stvoreno za trenutke uživanja i opuštanja, Grad donosi sve ono što je naš grad trebao.


Vikend preporuka: Kuća Velebita je mjesto gdje priroda stanuje!

Kuća Velebita nalazi se u Parku Prirode Velebit na svega dva sata vožnje od Rijeke, ali i Zagreba i proteže se na četiri etaže. Obuhvaća nekoliko tematskih cjelina koje se međusobno isprepliću i prožimaju kako bi vam što bolje pokazali bogatstvo Velebita, njegovu raznolikost te kulturnu i prirodnu vrijednost.


Zavirili smo u preuređeni caffe bar Roma u Matuljima i apsolutno se oduševili!

Jako volimo Matulje, a sada imamo razlog više da čim prije posjetimo ovo mjesto. Caffe bar Roma, u samom centru Matulja,  nakon petnaest godina postojanja predstavio je novo ruho! Dnevna i večernja druženja u prekrasno uređenom prostoru, inspirirani industrijskim stilom, vlasnici su renovirali stari prostor kako bi  vaš boravak bio što ugodniji.

 


Dizajnerica Andrea Anić Dokmanović otvorila studio u centru Rijeke

Andrea Anić Profoud Apparel ime je branda poznate dizajnerice Andree Anić Dokmanović koja je u centru Rijeke, Adamićeva 34a otvorila salon. Andrea je nedavno predstavila redizajn svoje modne priče za koji je zaslužen Zambelli brand design studio, a uz slogan #breaktherules Andrea nastavlja pratiti svoju filozofiju, viziju i modni izričaj koji je postao prepoznatljiv.


Stilueta u posjeti: svečano otvorena ordinacija dr. Sanje Lazarić

Sanja Lazarić, dr. medicine, specijalista otorinolaringolog i plastični kirurg glave i vrata otvorila je ordinaciju u Rijeci, u Vukovarskoj ulici 7. Prekrasna ordinacija u srcu Grada koji teče doista je imala posebno otvorenje, a ordinacija doktorice Sanje Lazarić, dr.med.specijalista otorinolaringologije i uže specijalnosti plastične kirurgije glave i vrata dočekana je s velikim nesrtrpljenjem.


Stilueta u posjeti: Božićna priča obitelji Salaj u najraskošnijem izdanju!

Obitelj Salaj prije 17 godina počela je, ne znajući,  pisati povijest. Kićenje imanja kako bi svima pružili osmijehe i prekrasnu božićnu priču postalo je jedna od najljepših hrvatskih bajki,  a u Čazmu tako godinama stižu posjetitelji iz cijele Hrvatske, ali i okolnih zemalja.


Stilueta u posjeti: Ana Kovačević i Dina Benazić vlasnice su novootvorene riječke Špajze!

U Rijeci je s početkom mjeseca kolovoza otvorena i prva trgovina bez otpada – Špajza. Od otvorenja već smo i puno mogli pročitati, a mi smo povodom toga odlučili malo bolje upoznati  dvije simpatične djevojke i suvlasnice trgovine i iz prve ruke saznati kako je sve počelo.


Ovo naravno nije sve, no dio je svega što vas je najviše oduševilo, veselimo se novim avanturama i mjestima koje ćemo otkriti u 2019. godini!


Foto. Ivor Mažar/privatni arhiv

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci