Mjesec malih okica, događanja i dječje aktivnosti očekuju vas u Rijeci svake subote
M

„Avanture malih okica“ kreću u nove, ljetne avanture! Nakon vrlo zanimljive školske i vrtićke godine možemo biti ponosni na nas roditelje koji smo izdržali ovo izazovno razdoblje. Zato se opustimo i veselimo zajedno ljetu, igri i zabavi!

Portal za dječja događanja i aktivnosti „Avanture malih okica“ zajedno sa “Samovar bar”-om pripremili su događanja svake subote ujutro tijekom cijelog srpnja. Događanja će se odvijati pod imenom „Mjesec malih okica“ na Trgu Matije Vlačića Flaciusa (Čajni trg). Predstavit će se kvalitetne i raznovrsne aktivnosti za djecu u Rijeci i okolici koje su namijenjene prvenstveno našim najmlađima i koje će proširiti njihove vidike, a ujedno će kroz igru i zabavu djeca ispuniti gradsko ljetno vrijeme.

Svaka subota rezervirana je za jednu vrstu aktivnosti. 4. srpnja je Dan Sportskih avantura kad „Mjesec malih okica“ predstavlja sportske klubove. Program započinje u 9 sati sa “Motus”-om – centrom za sport i rekreaciju, nakon kojeg slijede “Mini Freestyle – parkour Rijeka” u 10 sati, te “Superkid” u 11 sati. Svi sportski klubovi predstavit će kroz radionice svoj način rada te se zabaviti s klincima. Moramo napomenuti kako su ti klubovi namijenjeni i uzrastu mlađem od 4 godine.

  1. srpnja je Dan Istraživačko – spoznajnih avantura i Jezičnih avantura, te 18. i 25. srpnja Dani Umjetničkih avantura. Pridružite nam se, zabavite se, poduprite kvalitetne aktivnosti ovog grada i uživajte…

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci