ZTC

Miksolog, barmen, instruktor barske akademije, poduzetnik, ljubitelj i kolekcionar vrhunskih alkoholnih pića… Miroslav Kljajić svjetske je metropole zamijenio rodnim Osijekom, a s brojnih je putovanja ponio najvredniji  suvenir – ljubav svog života.

ZTC

I dok mu život neprestano servira zanimljiva iznenađenja, Miroslav spremno uzvraća i servira vrhunska pića! U životu se odlično snalazi, ali i u novim okolnostima šarmantan je poduzetnik itekako “svoj na svome”. Nakon priprema u Gentlemen’s Shopu uslijedilo je snimanje u Tresorinu i u Starom gradu, Miroslav se, priznajemo, odlično snašao u novoj ulozi. Ulozi Fidelio ambasadora.

Pripreme za snimanje počele su u riječkom Gentlemen’s Shopu

Jedan neobičan i zanimljiv životni put, uživaš li u biti u toj nepredvidljivoj niti života i svemu što donosi?

Baveći se ugostiteljstvom dobio sam priliku putovati po svijetu i ulagati u svoje znanje te u isto vrijeme uživati u unikatnim pićima, hrani, dobroj glazbi te interesantnim ljudima.

Miroslav Kljajić, poduzetnik sa stilom

Miroslav ne krije zadovoljstvo ovom suradnjom, posebice zato što je ostvario nova poznanstva s ljudima koji dijele sličan stil života.  A stil života potaknuo je i iduće pitanje, o modnom stilu zanimljivog ambasadora!

Najkvalitetniji materijali pri izradi savršenih odijela, najkvalitetniji sastojci pri izradi savršenih koktela, sve je to povezano…

Danas su i muškarci sve osvješteniji što se tiče mode, imam osjećaj da sve više uživaju u svojim svakodnevnim izdanjima, s tim na umu, kakav je bio osjećaj nositi odijelo po mjeri koje osim što je custom made je i vrlo atraktivnog dizajna?

Moram priznati da mi je zbog tjelesne građe vrlo teško naći odijelo koje će stajati po mjeri. Stručan tim odradio je taj dio perfektno! Osim toga, od samog odabira materijala, odabira boja koje pristaju uz moj stil do same mjere odijela, sve su pogodili! Jako kvalitetan materijal  te vrlo ugodan osjećaj za nositi svakodnevno! Definitivna preporuka!

Detalji su bitni i daju karakter Fidelio odijelu

Miroslava smo upoznali prilikom priprema za projekt Eudaimonia koji je veliko finale imao u subotu u Rijeci, maske su pale, a dobre priče ostale! Ostalo je još zadnje pitanje, iako Miroslav nije ljubitelj filma koji je nadahnuo cijelo događanje, ne krije zadovoljstvo doživljajem koji je isti pružio:

 

“Cjelokupna organizacija eventa je protekla vrhunski, od same lokacije. uređenja, glumaca te kvalitetnih pića i vrhunske usluge. Iznenađujuće te definitivno i u potpunosti neočekivano.”

 

Neočekivano je i za nas ponekad slušati sve ove odlične priče i živote oko nas i imati ih prilike plasirati dalje vama, stvaranje je nešto što nas svih pokreće i zato očekujte i dalje odlične priče Eudajmonista koje donosimo u suradnji s riječkim GENTLEMEN’S SHOPOM.

 

Inspiraciju za ime brenda Fidelio riječki je tim pronašao u latinskoj riječi fides koja znači vjera, povjerenje, sigurnost, vjerodostojnost, pouzdanost, poštenje, iskrenost i odanost

Fotografije: Ivor Mažar

Kancelarija bar