NaslovnicaLIFESTYLERIJEKA I KVARNERStudio ljepote Anais ženama...

zadnje objave

Studio ljepote Anais ženama koje su prošle kemoterapiju daruje mikropigmentaciju obrva

Ništa nam nije draže od informacija koje su korisne i koje nekome mogu pomoći ili uljepšati neki životni period. Dobre vijesti donosi nam popularan Studio ljepote Anais koji se nalazi na Kastvu, u blizini Rijeke (Miserkino 16, Rešetari). Saznali smo kako je Ana Mikulec, vlasnica Anaisa, pokrenula plemenitu aktivnost i odmah smo ju odlučili kontaktirati kako bi mogli prenijeti sve detalje.

Naime, Anais tim, nadahnut nekim stvarnim iskustvima ženama, odlučio je ženama koje su prošle kemoterapiju,  darovati mikropigmentaciju obrva. Tretman daruju svim onim ženama koje su izgubile obrve kako bi im bar malo uljepšali taj težak period. Važno je naglasiti kako se imena i prezimena žena neće objavljivati, ako žele objavit će se radovi, ali izričito uz suglasnost.

Na pitanje što ju je potaklo da pokrene inicijativu Ana nam je rekla –

„Gledam žene kako se nakon bolesti bore s manjkom samopouzdanja, želim im pomoći bar malo da si vrate samopouzdanje, ljepotu, da se osjećaju bolje.“

Mikropigmentacija je jedan od tretmana koji pomaže nakon nakon operacije ili gubitka kose te nakon intenzivnih liječenja. Pigment se ubacuje u kožu, a finalni izgled je prirodan te je učinak dugotrajan. Definiranje ili popunjavanje obrva  daje okvir licu i zadovoljan izgleda od jutra do mraka. Nije potrebno popunjavanje obrva ili dodatno crtanje, a vrijeme zacjeljivanja ovisi, iako najčešće se radi o dva tjedna.

Radi se o akciji koja nema vremenski rok. Žene koje su se pronašle u ovoj priči i žele si podariti tretman mogu se javiti Studio ljepote Anais putem broja: 099/2905533.

Možemo zaključiti još samo – Dobro se dobrim vraća!

Pripremila: Stilueta, fotografiju ustupio Studio ljepote Anais

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
109PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE