Pronašle smo božićne ilustracije koje će unijeti dodatnu toplinu u vaš dom
P

U potrazi ste za unikatnim ukrasom ovog  za svoj dom ovog Božića? Tragate za nečim što nema baš svatko, što je jedinstveno baš kao i vaša obitelj i što će  dom učiniti toplijim mjestom? Tražite li neki poseban poklon za dragu obitelj? Onda su ove božićne ilustracije kraj vaše potrage.

Bit Božića je zajedništvo, obitelj, dom i toplina koju nam pruža, a svaka ilustracija je napravljena baš s tom mišlju, da bude ukras u domu kroz Božićno vrijeme i potakne na to da uživate u blagdanima, zajednički. Bilo da želite svoj dom dodatno uljepšati ili imate viška ili manjka mjesta na zidu, želite nešto što je rađeno sa ljubavlju, a što se lako pospremi  – ovo je ilustracija za vas.

Božićna ilustracija je tu da pokaže da je obitelj ono mjesto gdje se osjećate kao da je to vaš dom, u kojem ćete svakoga dočekati s toplinom u srcu i dati mu potrebnu zaštitu.

Svaka ilustracija je personalizirana baš za tvoju obitelj i još dolazi u tri verzije, od koje dvije verzije su u nizu boja.

Tako da se može odabrati ona koja najviše odgovara po ukrasima, a i po tome koju boju više volite.

Autorica ilustracija je mama dvoje djece koja pokušava svaki Božić stići ogromnu to do listu koju je sama napravila, pa je ove godine odlučila da je dosta moranja i da će stati i malo uživati u Božiću, zajedno sa svojom obitelji, a pogotovo s dječicom jer su ona najviše oduševljena čarolijom Božića.

Želi se vratiti samom početku Božića i doživjeti svaki trenutak, svaku sitnicu na poseban način. Ovo je trajna uspomena koja se zbog svoje dimenzije lako pospremi za sljedeću godinu, a možete je dobiti i u digitalnoj verziji pa je sami printati kako želite. Uz svaku narudžbu ilustracije dobijetei  posebnu Božićnu čestitku napravljenu po uzoru na ilustracije.

Sve ilustracije možete pogledati na internetskoj stranici, a i tu je Instagram profil Mini maxi studija.

Tekst, foto: PR

Prethodni tekst – HRVATSKI KREATIVCI: NIKOLINA IZRAĐUJE PERSONALIZIRANE POSTERE ZA DJECU

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci