NaslovnicaINSPIRACIJAMija Dropuljić ima poruku...

zadnje objave

Mija Dropuljić ima poruku koju svaka žena mora vidjeti!

Rak dojke danas je nešto što pogađa mnoge žene diljem svijeta, ali i nešto o čemu bi se trebalo više govoriti. Mjesec listopad obilježava borbu protiv raka dojke, a svojom objavom obilježila ju je i mlada Mija Dropuljić koja je u dobi od 22 godine napipala prvu kvržicu. Od toga je prošlo 10 godina, a Mija poziva na širenje svijesti i važnosti o samopregledavanju i prevenciji , ali i samoj borbi, a njezinu priču možete pročitati na blogu. I mi smo svjesni važnosti i zbog toga u potpunosti podržavamo njezinu inicijativu #volimcice u koju su se uključile mnoge žene. U nastavku prenosimo njene riječi u cijelosti.

“S 22 godine pronađen mi je veliki tumor na lijevoj dojci koji se odmah morao operirati. Srećom bio je dobroćudan. Tijekom godina pojavila su se tri nova fibroadenoma koja svake godine redovito pratim. Izrasline na dojkama nisu nešto što se pojavljuje samo kod žena iznad 40 godina, to je sve češća pojava kod mladih cura. Nemoj čekati! I mlade cice trebaju pažnju! Označi svoju fotku s #volimcice i pokaži im svu ljubav preventivnim ultrazvukom. Ja sam svoj već obavila.” ❤️ – Mija Dropuljić

Prevencija je pola zdravlja, otkrivanje na vrijeme od presudne je važnosti stoga posvetite pažnju sebi i redovito se pregledavajte.

Foto: Instagram/Unsplash (Jason Leung)

Pripremila: Stilueta
 

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE