NaslovnicaINSPIRACIJAHRVATSKI KREATIVCINova kolekcija MIART torbi...

zadnje objave

Nova kolekcija MIART torbi je savršena!

Nova kolekcija je izašla pod nazivom • MADE TO LAST • capsule collection •

Iza brenda Miart stoji strast i ljubav, rad i predanost prema nezaobilaznom modnom dodatku koji svaka žena želi i treba a to je torba. Torbe su dizajniranje sa strašću i sa predanošću. Riječ je o ručnom radu i hrvatskom proizvodu iza kojeg stoji vizija i ljubav prema ženskom nezaobilaznom modnom dodatku.

Svaka torba je ručno izrađena i napravljena da traje te s vremenom bude još ljepša. MIart torbice su nas još odavno oduševile, a nova vijest je da je izašla nova kolekcija!

Bezvremenske i kvalitetne

Misao vodilja je bila izraditi torbe koje su moderne a opet bezvremenske. Poseban naglasak je stavljen na iznimnu kvalitetu jer je kvaliteta ono po čemu Miart želi biti prepoznat!

Bezvremenski dizajn i odličan odabir boja
Predivan dizajn

”U glavi sam imala viziju da torbe moraju podignuti svaku odjevnu kombinaciju. Kad ne znate što bi obukli ili kako bi izvukli određeni outfit. Dovoljno je da imate upečatljivu torbu! Kvalitetna i upečatljiva torba postaje pravo umjetničko djelo na vama” kazala nam je vlasnica brenda i dizajnerica Martina Ivoš.

Torbice su izrađene od prave kože i zaista su pravo proljetno osvježenje. Dostupne su u nekoliko hit boja (plava, žuta, crvena, zelena, nude i bijela). Osim u širokoj paleti boja, dolaze i u dvije veličine. A sve to kako bi se zadovoljio svačiji ukus.

Koju boju vi birate?

Posjetite Facebook stranicu MIarta.

Ako se sjećate, već smo pisali o MIart torbicama! – Iz ateliera hrvatskih dizajnera: predivne torbe s potpisom MIart!

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE