Mia Negovetić otkrila nam je sve o novom spotu i planovima
M

Riječka pjevačica Mia Negovetić dugo je prisutna na sceni. S godinama se svi mijenjamo, a odrastanje pred očima javnosti zna biti izazovno. Njezin posljednji hit ‘Mijenjam se’ je u punom smislu riječi – zapalio društvene mreže. Povodom nove pjesme i spota razgovarale smo s Miom! 

Izbacila si novu pjesmu ‘Mijenjam se’ koja je podigla prašinu. Naime, svi te pamtimo kako si kao dijete pjevala u RTL-ovim Zvjezdicama. Kao da ‘teško’ prihvaćamo da si zapravo odrasla cura. Kako se nosiš s činjenicom da te javnost još uvijek ne može pojmiti kao veliku curu?

Već sam to i prihvatila :). Apsolutno mi je jasno da me publika pamti kao malu curicu, međutim i za mene vrijeme ide, rastem i ja! Ne smeta mi, vjerujem da sve dolazi s vremenom.

Na Instagramu si napisala da je ova pjesma velik iskorak u karijeri i da je ovo tek početak. Što možemo još očekivati?

Nove pjesme, pa nekako i nova ja. Radujem se tom putu i novim izazovima, a i jedva čekam svoj rad podijeliti s publikom.

Pjesma je urbana i cool, zapravo svjetskog karaktera – od pjesme, spota, i tvog imidža. Rekla si da si ovo prava ti! Planiraš li krenuti u tom smjeru?

Apsolutno! Stvarno mi je drago da ima onih koji su shvatili pravu poruku i sretna sam što imam priliku prenijeti svoje misli u pjesmu s kojom se publika može poistovjetiti.

Pjesma je apsolutni hit i nešto na što nismo navikli niti od tebe, ali niti u Hrvatskoj. Sama potpisuješ i glazbu i tekst. Kako je došla ideja, inspiracija… Kako je tekao put?

Jednu večer smo moj dragi, njegov kolega i ja sjedili za stolom i igrali UNO. Kako smo brzo igrali, karte su padale i u glavi mi se upravo od toga stvorio beat, koji sam odmah odsvirala u projekt. Krenula sam pisati i unutar dva sata sam već imala cijelu pjesmu, tekst, glazbu i dio aranžmana. Za tekst uvijek imam neku privatnu situaciju koju ostavljam publici na razmišljanje. Poslala sam Srđanu Sekuloviću da ju upotpuni i, NARAVNO, da je!! Hvala mu do neba na tome što mi je pomogao da realiziram ovu pjesmu, nismo se niti vidjeli a skroz je ušao u moj um!

Mia je također na svom Instagramu podijelila super novost – ove sezone sudjeluje u HRT-ovoj emisiji Zvijezde pjevaju kao mentorica hrvatskom influenseru Marku Cuccurinu.

Rad naše sugrađanke pratit ćemo i dalje! Mia Negovetić svakim projektom izaziva pažnju što je odlika najvećih u svakom poslu. Glazbenici i timu želimo puno sreće, uspjeha i inspiracije! Sigurne smo da najbolje tek dolazi!

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci