“Mi kroz svoje kreacije želimo poslati ljubav svima” poručuje dvojac ELFS novim editorijalom
"

Nakon jedinstvene online modne revije Online Fashion Show, koji su mnogi mediji proglasili povijesnom jer je održana usred pandemije uzrokovane korona virusom, a čak 41 poznata osoba nosila je u svome domu novu kolekciju, modni dvojac ELFS nastavlja oduševljavati svojim novim projektima. Tada su poslali snažnu poruku javnosti da i u gotovo nemogućim uvjetima kreativnost može pobijediti, a ovaj put otišli su korak dalje te najnovija kolekcija „Power of difference“ za ljeto 2020. progovara o aktualnoj situaciji u svijetu, naglašavajući ne samo da je svaki život na Zemlji važan nego da je različitost i ljubav ono što nas spaja i potiče na razvoj i rast.

Svakodnevno u medijima pratimo što se događa u SAD-u. Masovnom pokretu Black Lives Matter priključili su se i globalni brendovi, influenceri, javne osobe. Cijelim svijetom na stotine tisuća prosvjednika i aktivista maršira protiv rasizma i policijske brutalnosti. Ljudima je očito dosta nepravde, licemjerstva, privilegiranost većine pa su se odlučili boriti za novi poredak u svijetu pokošenom krizom uzrokovanom virusom COVID-19. Lipanj je i inače mjesec u kojem slavimo ljubav; i to onu čistu, nepatvorenu, koja ne poznaje granice i slavi različitost. Takva je i naša kolekcija; stvarna srcem za različite ljude, različitih karaktera, potreba, svjetonazora, izgleda, boje kože, spolnog opredjeljenja… Važno je samo da im se sviđa i da je nose s ljubavlju – ističe Aleksandar Šekuljica, s kojim se slaže i zvijezda nove kampanje modnog dvojca Elfs, poznata radijska i TV voditeljica Ivana Mišerić.

Empatijom pobjeđujemo, razumijevanjem podržavamo! Sve ljude! Razlikujemo se po idejama, vjeri, željama, uvjerenjima, izgledu, politici, boji kože, jeziku, nacionalnosti, seksualnom opredjeljenju, ambiciji, humoru, statusu, bogastvu…toliko razlika, a svi smo ljudi. Poštuj dovoljno sebe kako bi poštovao i drugoga – ističe Ivana Mišerić, koja se na snimanju jako dobro snašla. Kako i inače rado nosi Elfse, a i voli šarene boje koje izražavaju njezin porculanski ten i prekrasne morskoplave oči, Ivana je bila idealan odabir za raznobojne ljetne kombinacije, kojima obiluje nova kolekcija.

Naša kolekcija namjenjena je uživanju u životu i svemu što on nosi bilo lijepo ili manje lijepo. U svakoj kolekciji želimo ponuditi što širi raspon proizvoda kako bi pokrili raznolike potrebe naših klijenata. Sastavni dio svake ELFS kolekcije raznobojne su plišane trenerke koje su među obožavateljicama našeg branda stekle kultni status, a upravo paleta boja predstavlja festival raznolikosti – zaključuje Aleksandar Šekuljica. 

Ljudi, volite se! Samo to je važno. Sve će proći i većinu toga ćemo ionako zaboraviti, ali kako smo se osjećali u prisustvu nekoga, jesmo li voljeli i bili sretni, to nećemo. A to nema vezi ni s tim tko smo, ni što radimo, ni kako izgledamo, ni koliko novca imamo nego jedino s time jesmo li ili nismo dobri ljudi te jesmo li sposobni primiti i pružiti ljubav. Mi kroz svoje kreacije želimo poslati ljubav svima. Sneak Peek of Love – zaključuje Ivan Tandarić. 

Novu kolekciju modnog dvojca Elfs i sve dodatne informacije možete pronaći na web stranici branda te  službenoj Facebook i Instagram stranici

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci