13.8 C
Rijeka
Ponedjeljak, 1 ožujka, 2021

Potraga za srećom misao je vodilja novog La Vie Est Belle mirisa

U današnjem svijetu sreća je više od prolaznog osjećaja. Sreća ima snagu podići nas na noge, pomoći nam prevladati životne prepreke i ujediniti nas...

Men’s Corner: Tony Jerković, o uspješnim realizacijama visokih ciljeva

Agencija Dux nekretnine u novu je godinu ušla s opravdanim entuzijazmom, tim ostvaruje sve bolje rezultate, agencija je u kratko vrijeme postigla prepoznatljivost na tržištu, otvorene su dvije nove poslovnice, a sve skupa nama je bio dovoljan povod da razgovaramo s vlasnikom i čujemo dojmove. Tony Jerković ne krije zadovoljstvo…

Tony, nova godina, puno noviteta, koji su ciljevi Dux nekretnine agencije za ovu godinu?

Naši ciljevi za ovu godinu su ostvarivanje naše misije odnosno veći broj zadovoljnih klijenata, uspješnih transakcija, kvalitetan marketing i efikasno poslovanje novootvorenih poslovnica.

Tony Jerković

Otvorili ste nedavno urede u Puli i Opatiji, jeste li zadovoljni prvim dojmovima i otkud ideja za širenjem tima?

Izuzetno sam zadovoljan otvaranjem poslovnica u Puli i Opatiji. Ideja za širenjem proizašla je iz moje želje da našu prekrasnu obalu predstavimo u što boljem svjetlu. Osim toga, na samom početku otvaranja prvog ureda u Rijeci poslovni plan je uključivao otvaranje novih ureda i postepeno širenje. Stoga, moram reći da sve ide po planu.

Istra je nevjerojatna regija, koji je potencijal ovoga kraja u vašoj djelatnosti?

Istra je regija s neograničenim potencijalom u poslovanju s nekretninama. Geografske značajke, povijesna i kulturna obilježja, klima te predivna priroda čine ju idealnom regijom za investiciju u nekretnine.

Kakva je situacija na tržištu nekretnina, je li trenutno neka živahna faza?

Tržište je već neko vrijeme u uzlaznoj putanji te su cijene svih vrsta nekretnina bilježile konstantan rast. Visoka potražnja, osobito na Jadranu održavala je i poticala višegodišnji rast cijena nekretnina. Nama u prilog također se ubrzava volumen trgovanja te broj transakcija.

Kakve nekretnine su najtraženije?

Nekretnine na atraktivnim lokacijama kao i uvijek najtraženije su. Nekretnine za odmor tražene su u unutrašnjosti Istre dok su nekretnine za život orijentirane blizini centra pojedinog grada.

Postoji li na tržištu luksuznih nekretnina dovoljno kupaca i otkud sve dolaze?

Po mojem mišljenju svaka nekretnina ima svog kupca pa tako i ona luksuzna. Kupci takvih nekretnina najčešće su poslovno vezani uz inozemstvo.

Rastete, razvijate se, mijenjate u skladu s tržnim mijenama… Koliko je u vašoj djelatnosti bitna ta jedna poduzetnička okretnost i prepoznavanje trendova koje tržište nameće?

Poduzetnička okretnost je izuzetno bitna jer je ovaj posao dinamičan i nepredvidiv stoga svaki agent svaki dan priča novu priču o svojem poslovnom uspjehu.

Upravo ta okretnost služi nam za savladavanje svakodnevnih situacija.

Što se trendova tiče, nastojimo ih pratiti i prilagođavati se u svakom smislu. Prije svega u smislu fotografiranja i snimanja nekretnina, a potom opisa i objavljivanja na raznim portalima. Trudimo se biti viđeni i zatim prepoznati kao agencija koja pruža kvalitetnu jedinstvenu uslugu.

Agencija Dux nekretnine ima razaloga za zadovoljstvo

Rijeka, Opatija, Pula, u kratko vrijeme utaborili ste se u tri perspektivna grada. Sigurno među uredima imaš neki koji je tvoj osobni favorit i zašto?

Rijeka je moj rodni grad i mjesto naše prve poslovnice, ured u Opatiji oduvijek je bio moj san jer je to područje koje iz aspekta nekretnina poznajem u dušu, a Pula je tek početak širenja u Istri koju smatram izuzetnim potencijalom. Svaki tjedan obilazim sve poslovnice i nemam posebnog favorita. Svaka od njih odraz je moje poslovne vizije koju uz suradnju i trud kvalitetnog tima svakodnevno ostvarujem.

Visoki ciljevi itekako su dostižni uz kvalitetan tim, dobre temelje, puno rada i volje jer poznato je – gdje ima volje ima i načina! DUX NEKRETNINE pratit ćemo i dalje, ali i kucati upravo na njihova vrata kad se nađemo u dilemama u vezi nekretnina!

Fotografije: Ivor Mažar

Zahvala: Koryna namještaj na Kastvu

ZADNJE OBJAVE

STILUETA DARIVANJE – Hannah Beckerman: Kad bih ti barem mogla reći

Hannah Beckerman spisateljica je, novinarka, televizijska i radijska voditeljica. Prije nego što se posvetila književnom radu bila je televizijska i filmska producentica dokumentarnih filmova...

Odnositi se s poštovanjem prema čovjeku kao i prema prirodi, vizija je modnog branda Högl

Odnositi se s poštovanjem jednako prema čovjeku kao i prema prirodi, vizija je koja vodi Högl u novom smjeru, a kolekcijom proljeće/ljeto 2021 učinjeni...

PRATITE NAS...

22,125ObožavateljiLajkaj
7,910SljedbeniciSlijedi
20PretplatniciPretplatiti

NE PROPUSTITE

Riječka vizažistica Iva Berišić otkriva kako se našminkati u petnaest minuta!

Kako se našminkati u 15 minuta? Pitanje je koje često sebi postavimo kada negdje žurimo. Dovoljno je znati samo par malih trikova zbog kojih...

U odličnom društvu prijatelja, partnera i suradnika proslavili smo Stiluetin sedmi rođendan!

Porsche Inter Auto Rijeka jučer je poprimio novo ruho, proslavili smo sedmi rođendan, a broj sedam inspirirao nas je da proslava bude u znaku...

Pogledajte kako je bilo na modnoj reviji Fashion Room Rijeka Night

Jesen je u Rijeci krenula vrlo dinamično, uz brojne projekte i događanja, Grad koji teče postao je grad koji se budi i iznimno nas...