NaslovnicaMEN'S CORNERINTERVJUMen's Corner powered by...

zadnje objave

Men’s Corner powered by Adria Oil: IVAN LEPINJICA, NK Rijeka

Rubrika Men’s Corner nastala je nakon nekoliko godina našeg rada u kojima smo puni pažnju posvećivali pripadnicama nježnijeg spola. I kako to biva, u jednom brainstormingu došla je ideja da konačno počnemo s pričama iz ugla zanimljivih sugovornika.

Naša je nastojanja i kvalitetu prepoznao ADRIA OIL koji je pokrovitelj rubrike te ćemo zajedno predstavljati jako zanimljive priče. Preuređeni Adria Oil Caffe na Kukuljanovu bit će naša baza, prostor je jako ugodan, usluga kvalitetna, a energija odlična!

Adria oil konstantno ulaže u sport kako bi kroz njega zajednici vratili ono što pruža,  a nas veseli prilika da budemo medijski kanal koji će promovirati dobre vrijednosti ove suradnje. 

Adria Oil je i ponosni sponzor NK Rijeke te smo sve elemente spojili u jednu tako da ne čudi da je naš prvi gost Ivan Lepinjica, igrač kluba koji nam je otkrio više o ljubavi prema sportu cijele obitelji, kako se osjećao kad je 2013. godine iz Pazina došao u Rijeku, koje mu je omiljeno mjesto za odmor u Lijepoj našoj, ali i o snovima kao što je onaj da jednog dana zaigra za našu reprezentaciju.

Više o video prilogu!

Napomena: Maske su skinute za potrebe snimanja/fotografiranja, materijali su napravljeni u listopadu 2020. godine.

Pod pokroviteljstvom: Adria Oil, Adria Oil Caffe

U suradnji sa: NK Rijeka

Video prilog: Ivor Mažar za Stiluetu

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE