Men’s Corner: Nova poslovna avantura Hrvoja Šalkovića
M

Hrvoje Šalković, nekada uspješan pisac i putopisac danas ima sasvim drugačiji način života. Već ste vjerojatno čuli kako se bacio na ugostiteljstvo i dobio koji kilogram, no ono što je najvažnije Hrvoje se okrenuo zdravom načinu života i ostavio se cigareta.

Zapravo Hrvoje tek danas živi punim plućima. Tek malim djelom zalazi u javni prostor, a trenutačna mu je okupacija Zagrebu dati dašak savršenog mjesta za dobru zabavu.

Često puta od Zagrepčana čujemo kako u gradu nema dovoljno dobrog mjesta gdje se čovjek može dobro zabaviti, uživati u ukusnoj hrani ali pritom biti i dio nekog drugačijeg prostora.

Shale, kako ga frendovi zovi, odlučio je u sklopu restorana Brewbites, u zagrebačkoj Gajevoj ulici, preurediti veliku terasu u dvorištu Arheološkog muzeja. Da dobro ste čuli, Shale tom prostoru daje sasvim novo ruho čiji dašak kulture zasigurno daje novu dimenziju svih okusa koji će se tamo pružati za stolovima.

Od ovoga četvrtka Zagreb postaje epicentar najugodnijeg pijuckanja i grickanja u gradu. Naprosto više niti jedno mjesto neće biti toliko poželjno za sjedenje od ove terase, jer ima li išta bolje od toga da ste u centru grada, a zapravo imate potpuni osjećaj mira i tišine. Da stvar bude još bolja Hrvoje će se uhvatiti i DJ pulta pa će tako jednom tjedno biti zaslužan za dobru glazbu na terasi Arheološkog muzeja gdje će četvrtak, petak i subota biti rezervirane za ugodnu DJ podlogu koja će ovom prostoru dati dodatni štih.

Tako Hrvoje više ne piše svoje priče, ali od sada će pisati priče nekih drugih ljudi koji će u njegovom prostoru pronalaziti mir koji je on nekada pronalazio na brojnim cool mjestima diljem svijeta.

Dakle, Šalković je već neko vrijeme ugostitelj ali ono što je najvažnije on ne želi biti kao drugi, baš kao što ga je različitost pratila i u prošlim poslovima koje je radio. Uostalom, kada ga sretnete na ovoj super terasi u samom središtu Zagreba, bit će vam jasno da tek sada uživa u životu.


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci