Men`s Corner: Instagram kao inspiracija odličnih stylinga
M

Svi već znaju da su Instagram, ali i društvene mreže općenito, izvor neiscrpne inspiracije. U trenutku se možete inspirirati i motivirati za bilo što, a dovoljni su samo jedna fotografija ili samo jedan citat da iz riječi prijeđete na djelo. Modu danas prate svi – muškarci i žene, neki više neki manje ali rijetko tko da na modu ne gleda kao nešto što daje dodatni vjetar u leđa kombiniran sa savršen outfitom baš za taj dan. Tako smo danas odlučili zaviriti u Instagram i vidjeti što se sve može naći kao inspiracija za muške stylinge i naravno, ni ovoga puta nismo kliknuli na „x“, a da nismo pronašli nešto vrijedno.

View this post on Instagram

On the move ??‍♂️

A post shared by ᴍᴘᴀs (@donmpas) on

View this post on Instagram

Anyone down for a road trip? Where to? ?

A post shared by ALEX COSTA (@alexcosta) on

Ležerne svakodnevne kombinacije ili pak one svečanije, svakodnevni komadi ili oni koji se čuvaju za posebne prilike – Instagram ima sve. Ovo su samo neki od muških outifta koje smo pronašli i vjerujemo kako je barem neki u vama potaknuo želju za kombiniranjem odjevnih komada koje već imate u svome ormaru ili vas pak potaknuo na mali shopping. U svakom slučaju, uživajte!

Foto: Instagram profil @david_nk7, @donmpas, @fashion_and_beauty_room, @i.am.fathi_, @sebastian_bochonko, @alexcosta, @doctor.mike

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci