Men’s corner: Ideje za Valentinovo iz riječkog Gentlemen’s Shopa!
M

Darivanje pričinja veću radost nego primanje darova, ali ponekad je veoma izazovno pronaći onaj pravi poklon koji će biti dovoljno originalan i osoban, a da istovremeno ulazi o planirani budžet. S obzirom na to da nam se bliži Valentinovo, nekoliko ideja za idealne muške poklone potražili smo, a gdje drugdje, nego u mjestu po mjeri muškarca, riječkom Gentlemen’s Shopu.

Kvalitetna i ciljano odabrana kozmetika razveselit će svakog muškarca kojem je stalo do izgleda. Lijepa i njegovana brada ne nastaje sama od sebe. Dobra higijena i redovito hranjenje odgovarajućim proizvodima ključ su za postizanje nježnije i mekanije brade urednog izgleda. Šampon i ulje za bradu savršena su kombinacija na kojoj će vam vaš muškarac biti zahvalan. (set Kemon šampon i ulje za bradu 210 kn, set Kemon šampon i ulje za bradu te Acca Kappa četka za bradu uz poklon t-shirt Size does matter 409 kn). Za sve one koji bi htjeli snažniju i gušću kosu, tu je i Kemonov set za jačanje kose sklone ispadanju (Kemon Energy Box set za jačanje kose 219 kn).

Idealan poklon za ljubitelje luksuznih destilata i vrhunskih cigara pronaći ćete odaberete li 12 godina star Glenfiddich, najpopularniji i najprodavaniji single malt scotch whisky u svijetu (249 kn) i Romeo y Julieta svjetski znamenitu kubansku cigaru (no 2. 61 kn). Za one koji preferiraju rumove, wow efekt neće izostati odlučite li se za jedan od najnagrađivanijih rumova na svijetu – 12 godina star Diplomatico Reserva Exclusiva (350 kn) ili pak 8 godina star Diplomatico Mantuano (220 kn).

Muškarca koji drži do svoje brade, kao i onoga koji želi pustiti bradu, obradovat će Acca Kappa ručno rađena četka za bradu od bukovog drva i prirodne veprove dlake (199 kn). Ako ga želite impresionirati, u poklon dodajte i najneobičniji gin na svijetu, sada već kultni, Hendrick’s Gin (cijena 200 kn).

Svaki muškarac u svom ormaru treba imati barem jednu kvalitetnu leptir mašnu i/ili kravatu i pripadajuću maramicu koja će i najobičniju odjevnu kombinaciju podignuti na novu razinu, zato su ovi setovi pun pogodak za odabir jednog bezvremenskog komada. (set leptir mašna + maramica ili kravata + maramica 269 kn).

Ako niste sigurni koji je pravi odabir, poklon s kojim zasigurno ne možete pogriješiti je tretman uređivanja. Odaberite svom muškarcu neku od usluga iz naše ponude (Gentlemen’s paket ili pak šišanje, brijanje, uređivanje brade uz ritual aroma ručnicima…) i poklonite mu Fidelio zlatnike, poklon bon Gentlemen’s Shopa kojem sami određujete iznos (jedan zlatnik vrijedi 10 kuna, minimalan iznos poklon bona je 100 kn).


Foto: PR
Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci