Melem će ovo proljeće dočekati u novom, pastelnom izdanju!
M

Melem najavljuje proljeće u novim teglicama, neodoljivih pastelnih tonova – ružičastoj, ljubičastoj i tirkiznoj.

Omiljeni «mali» Melem ovo će proljeće dočekati u novom, pastelnom izdanju. Ružičasti, ljubičasti i tirkizni poklopac na  teglici od 10 ml razveselit će i zabaviti sve ljubiteljice ove jedinstvene «mazalice» koja i dalje nudi originalnu, beskompromisnu njegu za najzahtjevniju, vrlo osjetljivu kožu. Vedre boje, kako je dokazano brojnim psihološkim istraživanjima, izvor su dobrog raspoloženja koje se baš savršeno nadopunjuje s njegujućim Melem učinkom.

Tri nove, pastelne boje smisleno su odabrane. Upravo one simboliziraju sve što Melem desetljećima predstavlja u njezi – ružičasta kao simbol najnježnije njege, moćna zaštita krije se u ljubičastoj, dok je tirkizna simbol umirujućeg učinka koji Melem uvijek pruža vašoj koži.

Dopustite da vam pastelni Melemi uvijek budu pri ruci, ne samo kako biste pripremili kožu za prve zrake proljetnog sunca, njegovali usne, lice ili tijelo, nego i popravili raspoloženje sebi ili svojim najmilijima. Odaberite boju koja će vam razveseliti svakodnevne Melem rituale i obogatiti trenutke uživanja u beskompromisnoj njezi.

Nove pastelne Melem teglice potražite na policama drogerija, specijaliziranih trgovina, ljekarni te velikim formatima trgovina po neobavezujućoj preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 22,90 kuna.

Ne zaboravite – Melem je Melem, sve ostalo su samo kreme!


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci