Međimurska Good Spirit destilerija proizvela Hortus Gin s cvjetnim notama
M

Zbog svoje pitkosti i predivnih aroma, Hortus Gin ima veliku šansu postati novi omiljeni gin ljubiteljima ovog izvorno nizozemskog junaka alkoholnih pića.

Zadnjih nekoliko godina sa sigurnošću možemo reći da se gin itekako ponovno udomaćio kao jedno od najomiljenijih alkoholnih pića, posebno u vrućim ljetnim mjesecima. Stoga i ne čudi da se međimurska Good Spirit destilerija odlučila i sama okušati u proizvodnji gina. Rezultat je cvjetno mirisan. Naime, proizveli su Hortus Gin – London Dry Gin s cvjetnim notama.

Iz Good Spirita poručuju da se svakako radi o ponajboljem proizvodu iz njihove destilerije. Hortus Gin spada u kategoriju London Dry ginova, odlikuje ga iznimna pitkost i savršeno se uklapa u mnoga miješana pića, a sve zahvaljujući šesterostrukoj destilaciji i najkvalitetnijim sastojcima. Prekrasnom aromom dominiraju klekove bobice uz suptilne note sušenog cvijeća.

Hortus Gin je moguće nabaviti na stranicama webshopa destilerije Good Spirit po cijeni od 175 kn, a uskoro će se naći i u drugim specijaliziranim trgovinama finih alkoholnih pića.

Good Spirit destilerija od 2016.g. na tržištu nudi likere i rakije proizvedene na tradicionalan način upotrebom isključivo prirodnih sastojaka. Baza za sve likere je vinski destilat iz vlastite proizvodnje, koji se zatim procesom maceracije oplemenjuje voćem, začinima, biljem. Svi likeri su jedinstveni na tržištu i karakteriziraju ih specifični okusi (kadulja/limun, anis, kava, trave…).Više o destileriji i proizvodima saznajte na http://thegoodspirit.eu/ 

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci