Matuljski slavuj Anotnio Krištofić osvojio je ‘Bečki oskar popularnosti’ za ‘Novo glazbeno ime regije’
M

Za Antonia Krištofića sigurno ste već čuli, naime upoznali smo ga 2015. godine u drugoj sezoni emisije “X Factor Adria” i već tada smo znali da ovog matuljskog slavuja čeka blistava budućnost. Antonio karijeru gradi u Beogradu, a protekle godine stigao je i do finala u emisiji “Zvezde Granda” što je na njega privuklo veliku pažnju. Dobitnik je i regionalne glazbene nagrade Bečki Oskar popularnosti u kategoriji Novo glazbeno ime regije.

Antonio Krištofić je prvi hrvatski izvođač koji je osvojio ovo priznanje, nagradu Oskar preuzeti će 29. svibnja na svečanosti na kojoj će izvesti pjesmu “Reanimiran” objavljenu prije nepunih mjesec dana.

Nagrada Bečki oskar popularnosti jedna je od najvećih dodjela nagrada koja obuhvaća čitavu regiju i na kojoj se pojavljuju i najveće regionalne zvijezde. Antonio je nominiran za svoju novu pjesmu “Reanimiran” koju je struka odmah prepoznala i koja je u ovako kratko vrijeme oduševila mnoge.

Ovo je zaista jedno veliko priznanje za mladog pjevača s glazbenom karijerom u usponu. Od srca čestitamo Antoniu na zasluženoj nagradi i veselimo se svim daljnim uspjesima koji ga čekaju.


Foto: Antonio Krištofić, službena Facebook stranica

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci