Crikvenica doista ima odličan maškarani program. Saznali smo što vas sve očekuje!
C

Maškarana događanja na Rivijeri Crikvenici nastavljaju svoj tijek.

Osim subotnje zabave, iza nas je i posebna zimska nedjelja u Crikvenici, namijenjena našim najmanjim maskama. Prva ovogodišnja čajanka, tombola i animacija – recept za dobru zabavu koji je privukao naše najmlađe i njihovu pratnju. 

Dani koji su pred nama također će biti puni pozitivne energije i veselja, ali i rekreacije, zato pripremite udobnu obuću. Za sih maškaranih ili nemaškaranih ki vole hodit va prirodu, PD „Strilež“ organizira maškaranu šetnju po Ljubavnoj cestici u subotu, 11. veljače, a kreće se s Trga Stjepana Radića u 10:30 sati. Članovi PD „Strilež“ poručuju svim zainteresiranima: „Omaškarajte se, ma pažljivo, da roba ne smeta hodu!“

Prijaviti se možete putem mail adrese prijava@tzg-crikvenice.hr

Nakon dnevne rekreacije na svježem zraku, večernji sati su pravo vrijeme za zabavu u maškaranom šatoru na Trgu Stjepana Radić i to od 21:00 sat, kada će nas rasplesati i raspjevati glazbeni sastav „Fortunal“. U nedjelju, 12. veljače, od 15:00 sati mališani i njihovi roditelji, none i nonići će se zabaviti uz animaciju, čajanku i tombolu te razne igre i ples. Poseban događaj djecu očekuje u srijedu, 15. veljače, u OŠ Zvonka Cara – „Čakavsko maškarano zapolne“– zabavni program za najmlađe u znaku čakavskih pjesmica i recitacija, koji počinje u 17:00 sati.

Prošloga četvrtka su u Selcu započela maškarana događanja, koja se nastavljaju. Na redu je Tusti, drugi maškarani četvrtak po redu (9. veljače), kada od 16:00 sati ponovo kreće mantinjada po Selcu, uz maškaranu zabavu u 20:00 sati u šatoru na Harmici. Sve maske željne dobre zabave rasplesat će DJ Steve. U subotu, 11. veljače, od 20:00 sati održat će se maškarana zabava u šatoru, također uz DJ Stevea.

Ne zaboravite, tjedan do sljedećega vikenda bit će još slađi uz „Veselu maškaranu škrinjicu“ i njezine brojne pogodnosti, o čemu možete više saznati na www.maskare.net i na letku Maškara 2023. Vrijeme će vam proletjeti i dok na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica budete gledali najveseliju i najšareniju foto galeriju. Na istoj web stranici se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme manifestacije Maškare 2023. 

Kako bi se svim posjetiteljima omogućilo uživanje u večernjim zabavama uz siguran prijevoz do i od šatora, Grad Crikvenica je osigurao besplatne vožnje maškaranim city busom. Vozni red možete pogledati na Facebook stranici TZG Crikvenice i na www.rivieracrikvenica.com

Organizator „Maškara 2023.“ u Crikvenici je TZG Crikvenice, a suorganizator Catering „Derossi“. Generalni pokrovitelj je Grad Crikvenica, a pokrovitelji su: Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, “Jadran” d.d. Crikvenica, “Eko-Murvica” d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica. Partneri su: “Pavlomir” d.o.o., Hotel “Marina”, DC “Mihurić” Selce, “Marinero Tours”, „Eko selo Selce“ d.o.o., „Mali Marino“, restoran „Domino“, restoran „Burin“, frizerski salon „Ljubica“, Adrenalin park „Crikvenica“, Croatia agent Crikvenica i obrt „Feral“.

Neka vaše odredište za uživanje, opuštenu atmosferu i zabavu i ovaj vikend bude maškarana Rivijera Crikvenica!

Tekst: PR

Fotografija: Ivor Mažar

Prethodni tekst – CRIKVENICA DOMAĆIN DESETOG IZDANJA KONFERENCIJE O ZDRAVSTVENOM TURIZMU

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci