NaslovnicaINSPIRACIJADOBRE IDEJEMaškarani klapski maraton održat...

zadnje objave

Maškarani klapski maraton održat će se 25. veljače u Opatiji

Prijave klapa primaju se do 31. siječnja

Maškarani klapski maraton će ove godine doživjeti svoje trinaesto izdanje, a pripreme su u punom jeku. Naravno, u ovim vremenima sve nam diktiraju epidemiološke mjere ali organizator je spreman za sve opcije.

Zbog situacije s pandemijom prošlogodišnje izdanje je održano u ljetnom terminu, a organizator Udruga MKM iz Opatije najavljuje povratak manifestacije u redovno zimsko izdanje te će se 13. Maškarani klapski maraton održati 25. veljače 2022.g. u Opatiji, u već nadaleko poznatoj vrhunskoj atmosferi i na svojoj omiljenoj lokaciji – u Sportskoj dvorani “Marino Cvetković”. S koliko publike i pod kojim epidemiološkim uvjetima još se ne može znati, ali kako god bilo – bit će zabavno i originalno.

U organizaciji Udruge MKM i ove će godine biti veselo, klape se već uvelike pripremaju te ih je već 7 potvrdilo svoj nastup, a prijave se primaju zaključno sa 31. siječnja.

Kako je to već znano pravilo, već tradicionalno poznate napjeve zapjevat će poznate klape, ali s nekim novim, zanimljivim i dosjetljivim tekstovima i aranžmanima, a za ovu večer se klape tradicionalno pripremaju biti što originalnije maskom, koreografijom i izvedbom. Podsjetimo, klape se natječu za vrijedne nagrade koje dodjeljuje ocjenjivački sud i za nagrade publike koja glasa putem glasačkih listića.

Klape se mogu prijaviti mailom na kzu.mkm.opatija@gmail.com ili na 091/ 57 56 508, a preko istih kontakata mogu dobiti i sve potrebne informacije.

Organizator najavljuje još neka iznenađenja, kako za izvođače tako i za publiku, a početkom veljače bit će objavljene sve točne informacije oko ovog izuzetno popularnog karnevalskog događanja.

Krepat, ma ne molat!

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000SljedbeniciSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE