Maripa majice s plemenitom pričom oduševile javnost!
M

No, što se zapravo krije iza ovog naslova? Svakog mjeseca u Hrvatskoj od karcinoma dojke umre 90 žena. Kako bi potaknuli pripadnice nježnijeg spola na preventivne preglede, udruga “Sve za nju” udružila je snage s Maripa timom na način da deset kuna od svake prodane majice odlazi za pomoć oboljelima i njihovim obiteljima! 

“Kad žene udruže snage, čuda se događaju” – poručuju iz Maripe.  

Sve majice sa srcem kao neizostavnim detaljem ove kolekcije najbolje opisuju viziju ovog brenda. Kvalitetom i dizajnom razoružat će vas na prvu! Riječ je o majicama sastavljenima od organskog pamuka koje svoj finalni izgled poprimaju u tvornici inspirativne poduzetnice, ujedno i najbolje hrvatske poduzetnice Josipe Maslač – Petričević čiji obrt Naftalina posljednjih 35 godina uspješno plovi hrvatskim tekstilnim vodama. Po svim statistikama, naveći broj žena u Europskoj uniji radi upravo u ovoj gospodarskoj grani. 

Kad se sve zbroji, žena doista pomiče planine i uzbrukava more. I da, s razlogom nosi ime svakog uragana. I kad voli, nema veće ljubavi! Voljeti i biti ljubazan jednostavno – za nju je najbolji odabir. Možda ne najlakši, ali na kraju krajeva najispravniji. 

Dovoljan je samo jedan mali korak kako bi se nešto pokrenulo. Možda je malen, ali i dalje vodi naprijed – zaključuju u timu Maripa!

Sve informacije o kolekciji potražite na instagramu #MaripaOffical


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci