Makeup and Wine- novi je koncept koji žene u Zagrebu obožavaju
M

Kako izgleda priprema za izlazak većine žena? Dobro svjetlo, kvalitetna šminka, super vibra i čaša kvalitetnog vina te priča može početi… Još kad se šminkanju pridruže i prijateljice s kojima te večeri izlazite- zabava je zagarantirana! Upravo ovu ‘vibru’ nosi zagrebački koncept Makeup and Wine, koji je namijenjen ženama svih dobnih skupina. I ne samo skupina, već i znanja kako odabranim proizvodima s kvalitetnim kistovima sakriti nedostatke, a naglasiti najljepše na licu.

Makeup and Wine eventi organiziraju se u sklopu popularne škole Sellier u centru Zagreba (Zrinjevac 10) koja uspješno djeluje u Zagrebu desetak godina kroz različite programe, a ove godine su posebno ponosni na njihov novi koncept koji savršeno spaja svladavanje profesionalnih vještina šminkanja i kvalitetno vino. 

”Godinama educiramo žene i muškarce vještinama make up-a, bez obzira trebaju li znanje za osobne potrebe ili se i sami žele baviti vizažizmom pa im treba i potvrda za upis u radnu knjižicu” kaže Martina Sedlar vlasnica škole Sellier dodajući kako su osluškujući potrebe suvremenih žena, koje žele izlazak upotpuniti doživljajem, prije nekoliko mjeseci osmislili i jedinstven novi koncept u centru Zagreba. 

”Znate i sami kako izgleda priprema za svaki izlazak kad se prijateljice počnu šminkati” kaže vizažistica Tena Kolarić Kreč koja nesebično prenosi svoje znanje svakoj ženi koja kreće sa šminkanjem. U ponudi koncepta Makeup and Wine je više od 15 različitih programa- od najpopularnijih Nude i Diva Look partija za žene koje žele naučiti tajne dnevnog i večernjeg make up-a tijekom kojih ćete naučiti kako naglasiti pogled, staviti umjetne trepavice, naglasiti najbolje na sebi, pa sve do specijalnih Pop Art, Glitter i Fantasy Look partija za hrabrije. Osmislili smo i tematske partije poput Euphoria i Kim nadahnuti popularnom serijom tj. Kim Kardashian.I da ne zaboravim tu je i RuPaul Look party koji će se svidjeti ljubiteljima drag kulture” dodaje.

Koncept je odličan- u prostorijama Škole šminkanja Sellier nalazi se pravi make up studio u kojem svaku ženu čeka profesionalno ogledalo za šminkanje, set kistova različitih namjena, ali i sva potrebna šminka vrhunskih beauty brendova poput Max Factor, Milani, Pupa, Real Techniques, Rimmel…. Tena, ovisno o programu kojeg birate, kreće od početka- uči sve o tipu kože, načinu njege i pripreme za svaki make up korak. Šminkanje je jako zabavno jer je sve koncipirano po principu ‘korak po korak’ između kojih vam u čašama dolazi vino. I tu možete birati želite li bijelo ili crveno vino odnosno Zeleni Silvanac ili Modra Frankinja Kleti Krško koja se ekskluzivno može popiti na ovom mjestu u Zagrebu. Za hidrataciju tijekom radionice zadužena je voda Cetina

– Grupe su nam uvijek zabavne, žene se brzo opuštaju i ne kriju da jako vole ovakav način izlaska. Dobro se svi zabave, a puno se toga nauči- kaže Tena dodajući kako je maksimalan broj osoba u jednoj grupi 12, dok program ovisno o njegovoj temi može biti i individualni. Isto tako, otkrila je da su joj ‘kroz ruke’ do sada prošle mnogobrojne buduće mladenke koje su na ovakav način proslavile djevojačko, da se često javljaju tvrtke želeći organizirati mini team building, ali i da se grupe popunjavaju i tako da se na jednom mjestu nađu mini grupe žena koje se međusobno upoznaju. Možete na Makeup and Wine doći i same jer sigurno ćete se dobro uklopiti i ostvariti nove kontakte.

Uoči blagdana ali i ulaska u Novu 2024. godinu osmislili su dodatne tematske radionice- možete birati Christmas ili New Years party look, a na vama je da povedete prijateljice i dobro se zabavite. Termina još nešto ima, a sve prijave su na ovom LINKU

Tekst, fotografije, video: PR

Prethodni tekst – Douglas Secret Box super je ideja i ima plemeniti karakter!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci