Magični svijet boja i šarenila s domaćim potpisom – Monica’s Dreamhood
M

Monica Trzun majka je dvije djevojčice i osoba koja se krije iza magičnog Instagram profila te istoimenog brenda Monica’s Dreamhood. Njezin brend osnovan je s jasnom misijom – ispuniti dječje sobe živim bojama i energijom koristeći samo najpozitivnije, ručno odabrane pozadine popularnih umjetnika diljem svijeta.

Ulaskom u taj magični svijet boja i šarenila ostali smo očarani pozitivnom energijom koja isijava. Od inspirativnih prizora životinja u divljini, avantura s dinosaurima, sanjarskih putovanja kroz oblake kod Monice pronaći ćete baš ono po vašem guštu i pritom spvaćau sobu vašeg djeteta ili neku drugu prostoriju pretvoriti u razigranu okolinu koja će poticati maštu i kreativnost.

Malom promijenom zidova soba će dobiti potpuno novo ruho i pretvoriti se u nešto doista jedinstveno. Svaki od njihovih dječjih zidnih murala ili tapeta izrađen je od najkvalitetnije, kristalno jasne slike inspirativnog dizajna koji djeca obožavaju, a priznajemo i mi. Još jedan veliki plus je to što su pozadine ‘Kid, Pet & Environmental Friendly’ jer se proizvodnja ovakvih tapeta odvija uz pomoć reciklažnog papira i s bojama na bazi vode koje su bez mirisa, sigurne i pogodne za dječje sobe.

Za više informacija o kupnji i postavljanju te izboru dizajna i boja posjetite www.monicasdreamhood.com!


Foto: Monica’s Dreamhood webshop

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci