Magic deserti dolaze u tri atraktivna okusa i savršeno su osvježenje ovoga ljeta
M

Ljeto nam se vratilo! Konačno smo slobodni, željni avantura, lijepih trenutaka, druženja, obiteljskih uspomena i posebnih sjećanja!

Svako ljeto ima svoju priču poznata je uzrečica, a mi bi dodali – i svoje okuse. Već znate da uživamo u asortimanu Sana delikatesa, nakon što smo radi ovog branda zavoljeli hummus, guacamole i namaz tahini, priča ide dalje!

U našim se domovima i uredima udomaćio sve veći broj proizvoda s potpisom Sana delikatesa, a sada su svoje favorite pronašli i klinci! Magic svježi mliječni deserti su pravo ljetno osvježenje, dolaze u tri različita okusa i… djeca ih obožavaju!

Magic desert je jedini svježi mliječni desert bez glutena! 

Nećemo vas držati u neizvjesnosti, otkrit ćemo tajnu tri okusa koji su nas oduševili već pri prvom kušanju!

MAGIC, svježi mliječni desert s komadićima maline blagog je voćnog okusa i nježne strukture. Laganu kremu od mlijeka i sira obavija bijela čokolada s komadićima prave maline. Nježni, voćni, osvježavajući užitak!  Malina i bijela čokolada jednostavno se vole!

MAGIC, svježi mliječni desert s marelicom i mliječnom čokoladom savršeni je užitak 3 u 1 – fina krema od mlijeka i sira s punjenjem od marelice obavijena je vrhunskom mliječnom čokoladom. Pun pogodak za istančana nepca! Marelica i mliječna čokolada savršeno se sljubljuju!

MAGIC, svježi mliječni desert s kakaom i lješnjakom, svježi mliječni desert s kakaom i lješnjakom oduševit će sve ljubitelje čokoladnih okusa. Lagana krema od mlijeka i sira obogaćena finim punjenjem od kakaa i lješnjaka u kakao štapiću s komadićima lješnjaka. Kakao i lješnjak, kombinacija za sve generacije!

Magic deserti doista donose slatku dozu magije u svakodnevicu, odlični su između obroka, na putovanjima i izletima. Najzanimljivije je što svaki član obitelji nađe lako svoje favorite, a osvježavajućem okusu i atraktivnim sastojcima nemoguće je odoljeti!

„Nema ničeg boljeg od dobrog prijatelja, osim dobrog prijatelja s čokoladom“, riječi su Linde Garson s kojima ćemo se složiti. Magic deserti magično povezuju uživanja i druženja jer sreća je veća kad se dijeli te tako informacija o ovim sve popularnijim čokoladicama putuje Hrvatskom. Iako, da budemo potpuno iskreni, informacije se dijele, no deserti se ipak vješto čuvaju za sebe.

Volimo čitateljima pružiti konkretne informacije tako nas raduje objaviti da Sana delikatese imaju pregledan i jednostavan webshop koji će vas brzo privući i olakšati vam kupovinu. Potražite na SANA DELIKATESE, ali odlična je vijest i što Magic svježe mliječne deserte možete pronaći u hladnjacima na prodajnim mjestima  Interspara, Plodina i Tommy-a.

Uživajte u magičnim trenucima ljeta i Magic desertima koje možete zamrznuti pa imate ukusan sladoled! 

Dobar tek i… javite nam koji okus je vaš favorit!

Fotografije: Ivor Mažar za Stiluetu / u partnerstvu sa SANA DELIKATESE

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci