ZTC

The Voice, jedan od najuspješnijih međunarodnih televizijskih formata, predstavio je novi koncept gdje se i bendovi mogu prijaviti na show. Djevojke iz benda Luminize, nekima bolje poznate kao četiri Crikveničanke koje su odlučile graditi svoju glazbenu karijeru u Nizozemskoj, odlučile su iskoristiti ovu priliku i prijaviti se na “The Voice of Holland”.

ZTC

Izbor pjesme pao je na “Lady Marmelade“, pjesmu koja predstavlja “girl-power” i u skladu je s rokerskom energijom s kojom cure zrače. Da je njihova energija zarazna, a Marcelin glas obara s nogu, potvrdila je činjenica da su dva mentora odmah zaplesala i okrenula svoje stolice. 

Waylon, nizozemski pjevač i prošlogodišnji predstavnik Nizozemske na Eurosongu 2018. oduševio se našim djevojkama. “Ne samo da dobro izgledate i pjevate, nego odlično i svirate. Imate sve što je potrebno i zaista ste jedinstvene! Ovako nešto još nemamo na sceni.”

Ali B, nizozemski popularni reper prepoznao je djevojke s jednog od radijskih gostovanja te pohvalio i glazbu koju same stvaraju.

Djevojke su za svog mentora odabrale Waylona, budući da im je on jedan od najdražih nizozemskih pjevača, a i svojom glazbom i zvukom imaju poveznicu.

Naše 4 Hrvatice zaista žive svoj moto “Sve ili ništa” i ništa ih ne može zaustaviti u ostvarivanju njihovih snova. Pogledajte njihovu audiciju i pratite što će nam sljedeće pripremiti.

Instagram: https://bit.ly/2r5Tz1M

Facebook: https://bit.ly/2HsTDUq

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

 

Kancelarija bar