ZTC

Za smijeh uvijek imamo vremena, a ni ovaj petak nije iznimka jer Kazalište Luda kuća iz Zagreba gostuje u Rijeci, 14. rujna s početkom u 20:00 sati. Kazalište LUDA KUĆA i TEATRIN NAD UROM postigli su dogovor o budućoj suradnji, prva izvedba, show predstava Renea Bitorajca i Igora Mešina Idemo uživo održat će se u HKD na Sušaku. (Ul. Strossmayerova 1, Rijeka). Kazalište Luda kuća iz Zagreba jedino je i prvo nezavisno kazalište (ludilište) u Hrvatskoj, a osnivači i vlasnici kazališta su Rene Bitorajac i Branko Đurić Đuro.

ZTC

Igor Mešin i Rene Bitorajac igrali su zajedno u epizodama serija Naša mala klinika, Bitange i princeze i Odmori se zaslužio si. Igrali su i u istim filmovima (Rusko meso, Nebo sateliti, Tri muškarca Melite Žganjer, General), zajedno vodili 5 sezona Super talenta i 5 sezona showa TLZP, ali nikada nisu zajedno igrali na kazališnim daskama. Svoje desetogodišnje televizijsko partnerstvo, odlučili su okruniti fantastičnim kazališnim projektom. Možete li zamisliti što nam je ovaj iskusni i dokazani dvojac priredio u kazalištu? Svega pomalo: i televizije i filma i kazališta i glume i režije i vođenja. Odlučili su s nama podijeliti sve dobre ali i one loše strane svojih zanimanja.

Kako zaraditi kao pljeskač? Kako je bilo biti voditelj nekada? Koja publika nema sreće? Je li bolje bilo biti glumac nekada ili sada? Zašto ne u SAD? Kakvi su nam susjedi? Kako upisati Akademiju i zašto? Kako se kradu sekunde na televiziji? Tko je urednik specijalnog sektora za stvaranje ozračja na zabavnim emisijama? Jeste li spremni pred publikom poginuti za dobru za..banciju? Treba li slušati redatelja? Zašto na hranu stavljati maslinovo ulje? Dođi, vidi i osjeti.

Ulaznice možete kupiti već u pretprodaji na www.mojekarte.hr ili na prodajnim mjestima u Rijeci: Nad Urom – R.K.Korzo (IV. kat); Dallas Records- Splitska 2, Croatia Records – Užarska 3, u Matuljima – New Sound d.o.o.- Trg Maršala Tita 2 i u Kostreni Komunalno društvo Kostrena.

Foto i izvor: Facebook event – Idemo uživo

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar