NaslovnicaLJEPOTABEAUTY TRENDSaznajte na koje sve...

zadnje objave

Saznajte na koje sve načine L’Oréal spaja ljepotu i tehnologiju budućnosti

 Kao beauty-tech pionir, tvrtka L’Oréal predvodi Web 3.0, online, offline i “on-chain” iskustva ljepote

Na najvećoj europskoj tehnološkoj konferenciji i izložbi Viva Technology (Viva Tech, 15. – 18. lipnja) 2022., L’Oréal će predstaviti svoju viziju budućnosti ljepote. Svojim najnovijim tehnološkim rješenjima, lider industrije nas vodi kroz istraživanje Web 3.0 i metaverzuma ljepote u kojem brendovi L’Oréal portfelja predvode nova, impresivna iskustva njege i ljepote, zasnovana na tehnološkim inovacijama.

L’Oréal već više od jednog stoljeća oblikuje budućnost ljepote kako bi korisnicima pružio jedinstvena, multi-senzorna iskustva. U Web 2.0 eri, tvrtka je predvodila unaprjeđenja u dijagnostici kože, tele-konzultacijama i virtualnom testiranju proizvoda. Sada, L’Oréal postavlja temelje za Web 3.0  iskustva ljepote za nove generacije korisnika. U takozvanoj “on-chain” ljepoti, proizvođači i potrošači će se okupljati na novim platformama i zajedno oblikovati novu ekonomiju industrije ljepote.

„U tvrtki L’Oréal vjerujemo da ljepota počiva na spoju znanosti i tehnologije te da će te moćne sile oblikovati budućnost industrije“, izjavila je Barbara Lavernos, zamjenica generalnog direktora, zadužena za istraživanje, inovacije i tehnologiju u tvrtki L’Oréal. „Spajajući naše, više od stoljeća dugo, znanstveno znanje s najsuvremenijim fizičkim i digitalnim tehnološkim inovacijama, mijenjamo i pojačavamo iskustva ljepote kako bismo ispunili želje, snove i težnje naših potrošača diljem svijeta.

L’Oréal će tijekom ova tri dana predstaviti brojne inovacije:

Neurotehnologija za odabir mirisa (odabir parfema pomoću slušalica)

  • Yves Saint Laurent Beauté Scent-Sation jedinstveno rješenje za prodajna mjesta koristi slušalice s više senzora koje prate i analiziraju emocionalne odgovore potrošača na različite mirise u cilju kreiranja preporuka za odgovarajuće proizvode. Stvoren u partnerstvu s vodećom neurotehnološkom tvrtkom EMOTIV, Scent-Sation pomaže potrošačima da se kreću kroz raznolik svijet mirisa kako bi odabrali savršen parfem za sebe.

Umjetna inteligencija za odabir idealne nijanse ruža

  • Yves Saint Laurent Beauté Rouge Sur Mesure je uređaj za kućnu upotrebu s ugrađenom umjetnom inteligencijom koji nudi vrhunsku personalizaciju ruževa za usne. Samo jednim dodirom, uređaj analizira tisuće mogućih prilagođenih boja koje bi odgovarale tonu kože ili odjeći korisnika i u samo nekoliko sekundi proizvodi prilagođenu nijansu koja se pohranjuje u odvojivi pretinac za korištenje u pokretu.

Tehnološki saloni budućnosti

  • L’Oréal Water Saver, koji je časopis TIME proglasio jednim od 100 najboljih izuma u ​​ godini, revolucionarna je glava tuša koja koristi tehnologiju raketnih motora za efikasno iskustvo pranja kose, dok istovremeno smanjuje potrošnju vode za 61% u usporedbi sa standardnim metodama. Dizajniran za profesionalnu industriju salona, L’Oréal Water Saver ima potencijal uštedjeti milijardi litara vode godišnje.

Maloprodaja budućnosti (Ljepota na dohvat ruke)

  • Lancôme Absolue Dual-LED Youth Treatment je novi uređaj koji koristi patentiranu LED svjetlosnu terapiju za liječenje kože i smanjenje pojave finih linija i bora.
  • Lancôme Shade Finder osigurava precizno usklađivanje nijansi podloge (pudera), s mogućnošću otkrivanja do 22.500 jedinstvenih nijansi kože te je dostupan u trgovinama i online, u više od 30 zemalja.
  • Lancôme Skin Screen pruža dijagnostiku kože u trgovini, s mogućnošću procjene više od 13 različitih stanja kože

Virtualna dermatološka njega

  • SkinCeuticals Pro 1:1 potrošačima pruža mogućnost online dermatoloških savjeta putem privatnih video konzultacija s profesionalnim medicinskim estetičarom. Ova besplatna usluga procjenjuje jedinstvene potrebe klijenta za njegom kože i predlaže personalizirani režim.

Osim navedenih inovacija, kroz inovativni „on-chain“ pristup L’Oréal brendovi redefiniraju metaverzum ljepote. Neke od inovacija podrazumijevaju NFT rješenja, kripto kolekcije i osnaživanje digitalnih umjetnika u usponu.

O tvrtki L’Oréal

L’Oréal, vodeći svjetski proizvođač u industriji ljepote, je više od 110 godina posvećen samo jednoj stvari: ispunjavanju težnji ljepote potrošača diljem svijeta. Naša svrha, stvoriti ljepotu koja pokreće svijet, definira naš pristup ljepoti kao inkluzivan, etičan, velikodušan i predan društvenoj i ekološkoj održivosti. Zahvaljujući našem širokom portfelju od 35 međunarodnih brendova i ambicioznim obvezama prema održivosti u sklopu našeg L’Oréal za budućnost programa, nudimo svakoj osobi diljem svijeta najbolje u smislu kvalitete, učinkovitosti, sigurnosti, iskrenosti i odgovornosti, slaveći ljepotu u njenoj pluralnosti.

S 85.400 predanih zaposlenika diljem svijeta, uravnoteženom zemljopisnom prisutnošću  i prodajom putem svih distribucijskih mreža (e-trgovina, masovno tržište, robne kuće, ljekarne, frizerski saloni, robna i putnička maloprodaja), Grupa je 2021. ostvarila prodaju u iznosu od 32,28 milijardi eura. S 20 istraživačkih centara u 11 zemalja diljem svijeta i posvećenim timom za istraživanje i inovacije koji broji preko 4000 znanstvenika i 3000 tehnoloških profesionalaca, L’Oréal je usredotočen na istraživanje ljepote budućnosti i pretvaranje u moćnu Beauty Tech tvrtku.

Više informacija na: https://www.loreal.com/en/mediaroom/

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE