ZTC

Ljupka Hrvatin zasigurno je jedna od najstylish Riječanki, ali ne govorimo samo o modi već o kvalitetnom životnom stilu koji ova pozitivna i inspirativna žena vodi. Ova žena izgleda u svakoj prilici odlično, a usudim se reći da je to zato što se i osjeća odlično. Sad kad su kćeri veće, ima više vremena za sebe, nakon što je završila Callegari školu, kreira odjeću, vježba, posjećuje kulturna događanja i jednostavno uživa u svemu što joj život pruža kroz ta mala i lijepa zadovoljstva.

ZTC
Ljupka Hrvatin

A veliko zadovoljstvo su nakupljene obiteljske uspomene, kroz putovanja i radove Tiare, Zare i Nise koji krase svaki kutak ovog doma. Kako nam je na kavici naglasila sretna je što je okružena tolikim lijepim trenucima koji su obilježili njihove godine i bilo bi šteta da su skriveni u dubokim ladicama i policama ormara.

U društvu s Ljupkom Hrvatin

Stan dijeli sa suprugom Zoranom i kćeri Tiarom te preslatkom Tilllom  dok su se dvije starije kćeri osamostalile. Ljupka je žena koja nas uči da je život lijep, stvoren od čarobnih trenutaka i dobrih ljudi, satkan od uspomena i trenutnih ljepota koje se skrivaju u svakodnevnim trenucima. Baš poput onog da konačno popijete kavu u domu žene s kojom vas je sudbina jednom spojila i imate osjećaj da se znate oduvijek.

Ljupka, dolazimo sigurno opet u vašu šarmantnu, toplu, umjetničko-obiteljsku oazu.

Foto: Ivor Mažar       Tekst: Marija Mažar

Kancelarija bar