NaslovnicaLJEPOTABEAUTY TALKLjubav prema kosi i...

zadnje objave

Ljubav prema kosi i ljudima utkana u kreativne prste Kate Brozinčević

Studio Kate nalazi se u samom centru Rijeke, no unatoč tome, ovaj frizerski salon izoliran od gradske vreve donosi mir, osjećaj doma i apsolutni osjećaj ugode što su prepoznale i brojne Riječanke. To i ne čudi, vizija vlasnice Kate Brozinčević se ostvarila, prije četiri godine odvažila se na svoj poduzetnički put jer je klijenticama i klijentima htjela pružiti maksimum, prostor je osjetila na prvu, usudila se i danas je upravo ovaj salon jedan od najpoznatijih u centru grada. 

Kate Brozičević

Kate ističe kako ju je kreativnost uvijek pratila kroz život, od malena je voljela igrati se bojama i stvarati, a nakon osnovne škole odlučuje se školovati u smjeru frizera i to je bilo to, znala je da se time želi baviti u životu. Prve godine iskustva stekla je radeći u salonima te je jako puno naučila, kako o poslu, tako i o managmentu te organizaciji poslovanja što i danas u svom salonu jako voli.  No, onda je u jednom trenu osjetila da je spremna za više, a puno joj je značila potpora muža koji ju je podržao i potaknuo u samom početku. I tako je sve počelo…

Danas, Kate i njezin tim najsretniji su kada im žene i muškarci  daju potpuno povjerenje, a posebno uživaju i u modnim događanjima i snimanjima kada im klijenti daju slobodne ruke i priliku da pokažu svu profesionalnost i kreativnost, tada krene val ideja…

Studio Kate ostvarenje je sna ove žene i majke malog Filipa. Ovo ističemo jer unatoč svim poslovnim uspjesima Kate skromno kaže kako je ipak prije svega majka i  i koristi svaki trenutak da provede kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji. 

A za svoj tim, klijentice i klijente, kaže da su joj poput druge obitelji.

“U studiju razmjenjujemo priče, proživljavamo skupa rođenja, vjenčanja, krštenja, toliko lijepih trenutaka. Zbližimo se s klijenticama, pazimo na njih i brinemo da im svaki susret bude lijep, ugodan, opušten i poseban. Čovjek se veže uz ljude, nama je stalo i žene to osjete.”

U istinitost riječi uvjerili smo se i sami, mali znaci daju toplinu, cvijeće, voda s voćem, kolači, ploča s inspirativnim porukama, ovaj salon ima svoju neku pozitivnu vibru koja se osjeti pri prvom ulasku. Najljepši dio u radu, ističe sugovornica, je vidjeti zadovoljstvo i osmijeh na licu zadovoljnih klijentica, to je ono nešto neprocjenjivo. 

“Ja imam najljepši posao na svijetu” rekla nam je na samom kraju Kate, a iako se slažemo moramo dodati kako je i nama  naš posao uz pričanje pozitivnih i inspirativnih priča kojima smo okruženi baš poput ove najljepši posao na svijetu….

STUDIO KATE

 Pod Kaštelom 5, Rijeka

Kontakt; 091 792 0011

Foto: Ivor Mažar                                                                 Pripremila: Stilueta

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE