Dina Maršanić
ZTC

Već u lipnju  uz dobru taktiku moguće je odraditi prvi ljetni godišnji i priuštiti si mini retreat! Ali, koliko obožavali ljeto, visoke temperature nam ipak malo kompliciraju rutinu. Jedna od nezgodnijih posljedica ljeta je prekomjerno znojenje pa tako i lice koje ne trpi teški make up.

ZTC

Kako uživati u bezbrižnim ljetnim danima (i noćima), kako imati ujednačen ten, prekriti podočnjake, a istovremeno imati zdravu sjajnu i hidratiziranu kožu?

Za savjet i preporuku obratili smo se Dini Maršanić, vlasnici poznatog riječkog salona Beauty centar by Dina.

“Trenutna zvijezda beauty svijeta, kaže Dina ,je BB GLOW tretman. Tretman koji je odličan za tople dane koji su pred nama kada lice ne podnosi tešku podlogu.Tretman čini lice hidratiziranim  s efektom BB kreme na licu koji može trajati i do 6mjeseci.”

Znamo da ti za svoje klijentice biraš samo najbolje usluge I brandove, no smijemo li se izlagati suncu I uživati bezbrižno u morskim radostima?

“Svakako, vi ste na dobitku jer se BB efekt ne ispire u vodi, lice će izgledati svježe, a ten ujednačen. Dovoljno je staviti ionako obveznu zaštitnu kremu od sunca i spremni ste za godišnji. Također, bitno je naglasiti ,to me najčešće pitaju, da prilikom tamnjenja kože  tamni i pigment tako da je ten uvijek ravnomjeran.”

Baš savršeno! Sve o tretmanu možete saznati i na LINKU, dok smo pripremile tekst komentirale smo kako je ovo idealno vrijeme, svi smo navikli tijelo pripremiti za ljeto, a stalno zanemarujemo ono najbitnije, a to je naše lice! ALI, ni to nije sve, ponedjeljak uvijek traži dodatnu dozu dobrih vijesti…

PSSSST!

BB GLOW tretman je do kraja svibnja na promotivnoj cijeni. Sve detalje i cijene možete potražiti na dina-beautycentar.com ili na 091 169 3414.

Dodajmo još samo kako je tretman bezbolan, a efekt se vidi nakon prvog tretmana! Sjajnija koža I ujednačen ten, po tretman koji žene obožavaju ne morate daleko,  morate u Ulicu Pod Kaštelom 9 u samom centru Rijeke, no imamo I jedno malo upozorenje. Na kavama po gradu već se priča o tretmanu koji su Riječanke prepoznale u kratko vrijeme, budite brze, rezervirajte svoj termin na vrijeme I dočekajte ljeto spremne. Sa savršenim tenom I osmijehom na licu! 

Beauty centar by Dina

BEAUTY CENTAR BY DINA, Ulica pod Kaštelom 9, Rijeka

Kontakt: 091/169-34-14


Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar