Lions klub Korzo Rijeka najavio donatorski koncert u Kostreni! Čekaju vas odlični izvođači!
L

Lions klub Korzo Rijeka osnovan je 2008. godine, a u petnaest godina postojanja danas se broje brojne plemenite inicijative kojima su Lionsice pokazale lavlju snagu i dobru volju u želji da pomognu zajednici.

Članice kluba aktivno pridonose društvu i stoje iza brojnih kreativnih aktivnosti. Nije nas stoga iznenadio poziv na press konferenciju na kojoj smo saznali više o novom projektu.

Uz podršku Narodne čitaonice Svete Lucije u Kostreni, katedre Čakavskog sabora Kostrena i Udruge +/-60, Lions klub Korzo Rijeka organizira donatorski koncert u petak 03. 03.,  s početkom u 19 sati.

Sav prihod namijenjen je onkologiji KBC-a Rijeka, a sredstvima će se kupiti fotelja za pacijente koje primaju kemoterapiju. Članice kluba nedavno su imale i svečanu večeru prilikom koje je organizirana vrijedna tombola. Prikupljena sredstva također idu u istu svrhu.

Posebna pohvala ide izvođačima. Kako navode Lionsice svi su se u potpunosti odrekli honorara, a na sudjelovanje su pristali bez zadrške! U Kostreni tako u petak nastupaju: Tina Vukov, Damir Kedžo uz pratnju, Daniel i Ana Jurišević, Ženski vokalni sastav Luštrin, Božidarka Matija Čerina, ujedno i voditeljica programa, Plesna skupina Ri Dance, ženski bend Udruge “plus minus 60”, sestre Anastasija i Aleksija Vukelić, obitelj Veljak, ženska klapa Porto Re, a sve uz pratnju maestra Andreja Babića.

Minimalna donacija je 10 eura. Donaciju ćete moći ubaciti u kutiji na ulazu u dvoranu, a dobrodošlicu će vam poželjeti članice kluba i dati upute bude li potrebe.

Lionsice su istaknule kako sve što rade – rade s velikom voljom i velikim srem jer “Ako nemamo srce, ne možemo ništa napraviti.”

Večer u Kostreni proteći će u toplom ozračju jer u događanju s plemenitom notom i sve note koje pripremaju brojni izvođači bit će emotivne i romantične.

Proslavite ulazak u ožujak u kojem se slavi Dan žena i dočekuju prvi dani proljeća događanjem koje će vama napunite baterije, a onima kojima je potrebno olakšati izazovnu svakodnevicu.

Dobro se dobrim vraća, u različitim smjerovima i na neočekivane načine.

Vidimo se 03. 03., u 19 sati, u Kostreni.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci