Liderica budućnosti po izboru Financial Timesa stiže na konferenciju „The Art of Feminine Leadership“
L

Kako dominirati financijskom industrijom na ženski način, otkrit će nam Laura Tynan iz Londona

Na trećem izdanju konferencije The Art of Feminine Leadership, 20. svibnja 2020. u City Plazi u Zagrebu sudionici će imati priliku poslušati jednu od 20 liderica budućnosti prema izboru Financial Timesa!

Laura Tynan je međunarodna govornica i autorica programa The Corporate Breakout CodeTM kojim pomaže ženama u korporacijama vratiti strast prema poslu i započeti vlastite poduzetničke pothvate. Bogato iskustvo stekla je na direktorskim pozicijama u vodećim svjetskim tvrtkama poput EY, Deloitte-a i Apple-a.

Dobitnica je brojnih priznanja za svoj rad, a osim Financial Timesa, Yahoo! Finance ju je nagradio s titulom Global Champion of Women in Business. Govorila je na prestižnim događanjima diljem Europe poput Power to Achieve i Forbes under 30.

Svi zainteresirani mogu svoje ulaznice osigurati po early bird cijenama do 20. ožujka putem maila conference@shhhefica.com, a sve novosti o konferenciji dostupne su na web stranici www.conference.shhhefica.com. Ulaznice su dostupne po povoljnijoj early bird cijeni koja vrijedi do 20. ožujka 2020.

Organizator konferencije The Art of Feminine Leadership je Shhhefica.com, pokrenuta u veljači 2017. s ciljem pružanja platforme za umrežavanje, inspiraciju i motivaciju mladih dama poduzetničkog duha. Kroz savjete, podršku i edukacije teži potaknuti mlade žene na ostvarenje karijere iz snova. Tanja Džido je pokrenula Shhheficu nakon što se u svojoj karijeri suočila s brojnim izazovima te je odlučila svojim iskustvom te mrežom poznanika pomoći mladim damama da prođu slične izazove što uspješnije uz savjete i stručno vodstvo.

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci