“Treba postaviti nove ciljeve, raditi na tome da ih ostvarim”, Ivana Slavica Vunić odvažila se na veliki korak
"

Ivana Nakit Šibenik je jedan od najpopularnijih Instagram profila u Hrvatskoj vezanih uz modu i nakit. Zasigurno nema ljubiteljice lijepog i elegantnog nakita koja nije čula za Ivanu jer njezine komade nakita doista vole žene iz svih krajeva Lijepe naše, ali i šire.

Jeste li znali da je prvi komad nakita izradila kako bi si prikratila vrijeme?  Naime, Ivana je htjela skratiti vrijeme dok je čekala supruga da se vrati s broda, kćerkica je tada bila malena, pa se ‘ulovila’ izrade nakita. Prvo je izradila naušnice koje su izazvale oduševljenje kod njezinih prijateljica i tako je, sasvim slučajno, pokrenula lavinu!

U njezinoj mašti inspiracije ne nedostaje, svake godine nas oduševi novim kolekcijama – zimskih, božićnih, ljetnih.. Svaka od njih je i posebna i predivna i unikatna!

O Ivani Slavici Vunić smo pisali već nekoliko puta, o kolekcijama, inspiraciji.. Ovog puta donosimo njezinu inspirativnu priču, u kojoj je od hobija napravila ozbiljan, a ujedno i predivan posao u kojem uživa.

Naime, Ivana je početkom srpnja napustila posao u državnoj firmi i posvetila se samo i isključivo izradi nakita. Velik korak, zar ne? Ali, ne sumnjamo da najbolje tek dolazi!

Više od 10 godina na ‘dvije strane’ 

Radila sam dva posla,  ne iz velike potrebe, nego iz nekakve sigurnosti. Mogu reći da sam napokon izašla iz zone komfora i odvažila se na veliki životni korak. Odnosno, ostvarila si da radim samo ono što volim više od svega drugog, drugim riječima napustila stalni posao i posvetila se u potpunosti izradi nakita. Bilo je jako teško raditi toliko dugo vremena dva posla. Vjerujem da mnoge moje klijentice nisu niti znale za moj primarni posao, već da je Ivana Nakit Šibenik jedini moj posao.

‘Trebalo mi je hrabrosti’ 

Znam sama kako sam uspijevala i koliko je bilo teško. U današnje vrijeme kada puno ljudi ostaje bez posla, traži posao ili čeka posao mogu samo biti zahvalna što sam jedna od onih koji mogu birati koji posao ću raditi, a da ga pritom i jako volim. I da, ništa nije došlo preko noći, tu je desetogodišnji mukotrpan rad, neprospavane noći, požrtvovnost i još puno, puno toga i zato sam još više ponosna na sebe i svoje uspjehe koje si nižem svaki dan. Trebalo je hrabrosti za ovo, vjerujte mi, kazala je Ivana.

Velika podrška oko nje

Sve ove godine najveća podrška mi je moj suprug koji podržava sve moje ideje i inovacije, te moja kćer i obitelj koja vjeruje u mene i nije ih iznenadio ovaj moj korak.

Zato vjerujete u sebe, jer možete sve.

Težak rastanak

Ivana se zahvalila svojim kolegama na podršci, i dodala kako je bio težak rastanak. ”A sada treba postaviti nove ciljeve, raditi na tome da ih ostvarim, te se ponositi sa svakim novim ciljem. Hvala vam svima na vjernosti sve ove godine drage moje žene, kao da znate pa ste me prebukirale još i više!”

Ivani želimo svu sreću u daljnjem radu i svakako čestitamo na hrabrosti. Ivana je dokaz kako se radom i predanjem dođe do svojih ciljeva i kako sam hobi itekako može postati predivan posao! Stpljenje, hrabrost, talent, podrška voljenih i imamo recept za uspjeh koji nam ovoga puta dolazi iz bajkovitog Šibenika!

Ivana Slavica Vunić

Prethodni tekst – IVANA SLAVICA VUNIĆ PREDSTAVILA RASKOŠNU BOŽIĆNU KOLEKCIJU

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci