“Let’s talk about success, baby” biznis after job po mjeri Riječanki
"

Dogovor o kavi dvije žene može postati vrlo lako višemjesečna aktivnost bez pravih rezultata. Poslovne i obiteljske obaveze kad uzmu maha, sva zadovoljstva padaju u drugi plan, a dok vrijeme nemilosrdno curi, susreta nema unatoč velikoj želji i potrebi za socijalizacijom.

I, onda se rodila ideja!

S Vesnom Pavletić, poduzetnicom, umjesto kave koje smo neumorno i neuspješno mjesecima dogovorale, pao je dogovor za after biznis meet up uz času vina u poznatom okruženju. Naravno, prvi izbor Teatro Lounge Bar koji je za malo, kratko i slatko druženje biznis žena dao brzu potvrdu i pripremio ovom prilikom Bagueri vina po atraktivnoj cijeni.

Odlučile smo da na naš “pilot projekt”, odnosno potpuno neformalno druženje pozovemo samo nekoliko damica kako bi osjetile atmosferu i ima li uopće smisla ideju razvijati u nešto veće.

Svaka je pozivnicu poslala na nekoliko inboxa i kroz nekoliko dana okupile smo se u super atmosferi koja je uključivala razgovore o poslu, djeci, putovanjima, ali neke su žene već razmjenile kontakte i nema sumnje da će ujediniti snage.

Nakon dva sata svima je bilo jasno: Ovo druženje ima smisla, treba ponoviti i razviti ga u nešto konkretnije!

Trebaju nam neformalna okupljanja, treba nam razmjena iskustva, pozitivna energija i dobre ideje!

Puštamo ljetu da odradi svoje, a već na rujan pilot projekt dobit će upgraded verziju! Ovoga puta ići će najava, nadzire se i mini program, no ostajemo neformalni, optimistični, ugodni i nepretenciozni! 


Foto: Ivor Mažar 

Pripremila: Marija Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci