Novo mjesto u Rijeci, otvoren je Le Rendez Vous!
N

Na zadnjem katu RK KORZO, u samom centru Rijeke otvoren je Le Rendez Vous. Ugostiteljski objekt s prekrasnim pogledom na poznatu riječku šetnicu bit će otvoren svaki dan. Očekuje vas fina kava, velik izbor pića s naglaskom na ponudu francuskih vina i pjenušaca. Uz to, Le Rendez Vous, ima u ponudi i popularne Lopar cigare, a vlasnik Zoran Milanović najavljuje i posebne tematske večeri sparivanja pića i cigara, ali i live svirke.

Kako nam se čini, sve je spremno za novi početak koji je ova lokacija dugo čekala.

Zoran Milanović

Otvorenje je uveličao i Alan Landry, “Official Voice of Monaco”, a nagrađen je i Forbes nagradom. Alan nastupa u metropolama diljem svijeta, a jučer je šarmirao goste na otvorenju Le rendez Vous-a.

Alan Landry

Napomenut ćemo i kako je radno vrijeme objekta svakog dana od 08 sati do 00:00 sati, petkom i subotom radit će produženo, do 02:00 sati, a nedjeljom u poslijepodnevnim satima, od 16:00 do 00:00 sati.

Le Rendez Vous ima privatan lift, dostupan sa stražnje strane RK KORZO, a do objekta možete i kroz RK KORZO (za vrijeme radnog vremena robne kuće).

“Le rendez vous” znači sastanak, a mi vrijednom timu koji se krije iza nove riječke priče želimo čim više “sastanaka”, zadovoljnih gostiju i posebnih događanja!

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci