LC Korzo će održati Dan otvorenih vrata u riječkom ZTC-u!
L

Događaj pod nazivom „Dan otvorenih vrata Lions kluba Korzo – Rijeka“ , održat će se dana 8.11.2023. od 17h – 19h. u trgovačkom centru ZTC na etaži E-1.

Ovaj godišnji događaj održava se s ciljem predstavljanja i informiranja javnosti o radu Lions klubova kako u lokalnoj tako i u široj zajednici. To je prilika da građani saznaju što je to lionizam, koje akcije provode Lions klubovi, a sve kroz upoznavanje s načinom na koji klub funkcionira te programima u kojima Lions klubovi sudjeluju.

Danom otvorenih vrata građani se pozivaju na susret s članicama Lions kluba Korzo koje će ih uputiti u različite društveno korisne projekte i programe kluba. Tom prilikom svi zainteresirani mogu se informirati o mogućnostima volontiranja u klubovima te ukazati na eventualne probleme u zajednici čijem bi rješavanju Lions klubovi mogli pristupiti.

Organiziranjem ovog događanja klub želi povećati vidljivost i prepoznatljivost svog rada, posebno na područjima u kojima se provode programi i projekti od interesa za opće dobro.

Područja djelovanja Lions klubova su: dijabetes, slijepi i slabovidni, glad, zaštita okoliša, rak kod djece.

Lions klubovi u Hrvatskoj djeluju više od 30 godina, a ženski Lions klub Korzo osnovan je prije 15 g.

Danom otvorenih vrata otvara se mogućnost približavanja Lionsa Rijeci i Rijeke Lionsima. Imate pitanja, uvidjeli ste da je nekoj skupini potrebna pomoć, vidljivost – dođite na ovo jedinstveno događanje! 

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Imate stare dioptrijske naočale? Imamo popis optika kojima ih možete donirati u sklopu Lions klub Korzo akcije.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci